دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 574

موضوع: درمانگاه عمومی نخبگان

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر جدید
    رشته تحصیلی
    Hardware
    ارسال تشکر
    6
    دریافت تشکر: 8
    قدرت امتیاز دهی
    0
    Array

پیش فرض پاسخ : درمانگاه عمومی نخبگان

سلام یه سوال خیلی مهم داشتم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

من حدودا ۲ سالی میشه که دوره نافم درد میکرد من باهاش کنار اومدم تا رسیدم به الان... درد شدید زیر دنده راست من گرفت و رفتم به بیمارستان
    بیمارستان هم یه سری آزمایش خون و سونوگرافی از کل شکم و مثانه گرفتند گفتند همش OK و من روزه بعد به یه متخصص گوارش مراجعه کردم
    آقا دکتر دستور دادند که رادیولوژی عکس روده بگیرم با باریم انما... اونم انجام دادم ... الحمدالله سالم و همه چی خوبه و دکتر فقط قرص امپرازول برام نوشت با یه سری ملین...
    من هنوز درد دارم البته یه وقتهایی که شکمم خالیه دردی در کار نیست ولی تا غذا میخورم دردها میاد سراغم و به شدت یبوست هم دارم...
    به دکتر گیاهی مراجعه کردم گفت خم روده بزرگتون خیلی زیاده و باعث میشه این دردها بیاد سراغت... باید ورزش کششی کنی !!!!!!!‌

واقعاْ نمیدونم چیکار کنم !‌ یک راهی به من پیشنهاد بدید یعنی ورزش کنم دردام خوب میشه ؟

2. 2 کاربر از پست مفید jwst سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع