سلام ممنون![]()
من فکر می کنم خواستگارى مستقیم زن از مرد مورد علاقه، عوارضى دارد كه در نهایت از نظر روانى و شخصیتى و حیثیت اجتماعى و خانوادگى به ضرر زن تمام مى شود. به ویژه اگر زن در این رابطه پاسخ منفى بشنود. چون زنان از نظر عاطفى و هیجانى در عین حال كه در سطح بالاتری از مردها هستند اما شكنندگى آنها هم به همین میزان از نظر عاطفى بیشتر از مردهاست.
اگر این دختر با اون همه احساسات پاک و لطیفش به پسری پیشنهاد بدهد دوحالت دارد:
اول اینکه پسر قبول می کند، اما همیشه پسر در زندگی این سرکوفت را به دختر می زند که تو به سمت من امدی و از من خواستگاری کردی و هزاران بهانه دیگر.حالت دوم که پسر قبول نکند همانطور به احساسات دخترانه دختر خدشه وارد شده و مشکلاتی را ایجاد می کند...
اما بله اگر دختر به پسری علاقمند شود
خود دختر به نظر من نباید مستقیم به خواستگاری برود .
حال گذری به تاریخ داشته باشیم :
در تاریخ داریم که دختران حضرت شعیب (ع) برای ایشان توضیح دادند که پدر جان ما برای آب دادن به گوسفندانمان معطل بودیم و نمی توانستیم به آنها آب بدهیم. (چون مردها دور آب بودند) اما یک مردی آمد و جریان را از ما پرسید و بعد گوسفندان ما را سیراب کرد. حضرت شعیب (ع) به دخترانشان گفتند بروید و این مرد را بیاورید. وقتی دختران با موسی (ع) پیش پدر بر می گردند حضرت شعیب (ع) به پیشنهاد یکی از دخترانش به موسی (ع) پیشنهاد ازدواج با یکی از دخترانش را می دهد. چون موسی (ع) هم آدم توانمندی بود و هم آدم متعهد و با تقوایی است. (چون به دختران شعیب گفت من جلو می روم و شما پشت سر من بیایید)
سورة قصص آیهی 27 به این داستان اشاره شده که حضرت شعیب (ع) به حضرت موسی (ع) می گوید که می خواهم یکی از دو دخترم را به همسری تو در بیاورم.
آیت الله مکارم شیرازی که از مراجع هستند می فرمایند که بر اساس این آیه ما نتیجه می گیریم که اگر بستگانتان دختر از پسری خوششان آمد از نظر دین هیچ اشکالی ندارد که بستگانِ دختر از پسری خواستگاری کنند.
علاقه مندی ها (Bookmarks)