دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 , از مجموع 127

موضوع: آیا خواستگاری زن از مرد نادرست است ؟؟؟؟؟؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    همکار تالار بیماریها
    ارسال تشکر
    12,105
    دریافت تشکر: 7,437
    قدرت امتیاز دهی
    31773
    Array
    masoume.a.92's: جدید33

پیش فرض پاسخ : آیا خواستگاری زن از مرد نادرست است ؟؟؟؟؟؟

سلام. هرکدوم از دوستان بنظرم از یه جنبه ای درست میگن. بنظر من تا وقتی عرف جامعه قبول نکنه نمیشه. من خودم با خواستگاری پسر موافقم. و اگه صدسالم به یکی علاقه مند بشم حتی اگه باهاش درارتباط باشم و فرصت خواستگاری داشته باشم هرگزززززززز اینکارو نمیکنم. نمیشه غرور و احساسات دخترا اجازه نمیده.
    خواستگاری دختر بخودی خود بد نیست ولی نمیشه. یسری مشکلاتی هست بعد از عرف و...
    آقا پسرا ناراحت نشن. قصد جسارت ندارم. ولی لطفا کلاهتونو قاضی کنید ببینید من راست میگم یا نه؟ اینا رو یه آقا پسری اعتراف کرد که البته من از قبل به این حرفا واقف بودم...
    پسرا (همه نه. ولی اکثرشون) مدلشون اینه که یکم نسبت به این قضیه بی جنبه اند. وقتی از علاقه یه دختر به خودشون خبردار شن جو مگیرتشون اساسی... فکر میکنن چه آدم باحال و چه مرد واقعی و همه رقمه عاااالی و... بودن و خلاصه چقد ایول دارن... از این رو گاهی ممکنه بی محلی کنن و خودشونو دست بالا میگیرنو بعید نیست که با حرکاتشون دخترو طوری دلسرد کنن ک از خواسته اش پا پس بکشه! دیگه فکر اینو نمیکنن ک:
    1. این دختر واقعا شدیدا علاقه داشته ک تصمیم به اینکار گرفته
    2.نمیدونن این بیچاره چقد با خودش کلنجار رفته و دودل و استرسی شده ک تونسته خواستگاری کنه.
    بعدم چون جو گیر شدن و اعتماد به نفسشون زده به سقف احتمال داره همون فکرایی رو راجع به دختره بکنن که دوستان قبلا گفتن. همچنین باز چون اعتماد بنفسشون میتونه ی شهرو خراب کنه بعید نیس بگن نه!!!
    من خودم یه مورد تو دانشگاهمون به گوشم رسید البته دختره رو ندیدم ولی وقتی واسطه فرستاد واسه اون شاهزاده آقا بعد از فکر کردن، فرمودن من تا ارشد نگیرم ازدواج نمیکنم!!!!!!!!!!!!!!!!!

ولی اگه ی پسر از یه دختر خواستگاری کنه دختر اگه از قبل ازش متنفر نبوده باشه خوشحالم میشه و از این جوگیریا نداره ک حالا واسش کلاس بیاد و از این چیزا...
    در این بین پسرای باجنبه هم هستن (کمن) ولی هستن که خب دمشون گرم!

2. 5 کاربر از پست مفید masoume.a.92 سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)