دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 52

موضوع: ازدواج فرد زناکار با فرد پاک ؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    همکار تالار مدیریت
    ارسال تشکر
    16,317
    دریافت تشکر: 15,586
    قدرت امتیاز دهی
    31285
    Array

پیش فرض پاسخ : ازدواج فرد زناکار با فرد پاک ؟

نقل قول نوشته اصلی توسط BaAaroOoN نمایش پست ها
    ......هر کس بخونه فکر میکنه دختر یا پسری که با جنس خالف در ارتباطه زناکار محسوب میشه!!!!
    نه اما به نظرم ارتباط های غیر ضروری با جنس مخالف و زنا از یک خونواده باشن ؛ یه دوستی داشتم که یه دختری رو پسندیده بود اما این دختر با یه نفر از دوستان دوستم ارتباط داشت. دوستم قسم میخورد که دوستش پیامکی را که اون دختر براش فرستاده بود رو نشونش داد ،میگف من دهنم باز موند و شاخ درآوردم. میگف یه زن و شوهر 10 ساله نمیتونستن همچین حرفی رو به هم بزنن. نگف چی بوده. بعد، از یه دختر دیگه گف که با یکی دیگه ارتباط داشته و... اینارو زمانی بهم میگف که بنده قصد داشتم ازدواج کنم برا همین هشدار میداد که گول ظواهر و حرفارو نخورم. و یکی دیگه میگف که در ارتباط دو نامحرم فقط یه ماه حرف سالم برا گفتن هست بعده یه ماه حرفا عوض میشه . برا همین ارتباط با جنس مخالف غیر ضروری و زنا از یک خانواده هستند و در تفسیر نمونه به آن اشاره شده و با استناد به یک آیۀ قرآن ارتباط مخفیانۀ دوستی با جنس مخالف رو در حد زنا دانسته. البته نظرات مختلفی هست اما آنچه مشخص است اینه که این ارتباط ها و زنا از یک خانواده هستند.

شاید اونایی که ارتباط دارند حرفاشون رو مخفی کنند اما خیلیا خدا میدونه بهم گفتن که در تجربیاتشون چه نوع حرفهایی رد و بدل می شود.این منطقی است چون شیطان و نفس انسان را راحت نمیذارن که حرفهاشون در حد سلام علیک و حالت خوبه باشه ، اگه اینجوری بود خدا منع نمی کرد.

کیه که خوشش نیاد با جنس مخالف در ارتباط نباشه؟یه نفررو هم میتونین پیدا کنین که نخواد؟ غیر ممکنه. همه دوس دارند ارتباط داشته باشند. اونایی که این کارو نمیکنن بخاطر گوش دادن به حرف خداست و إلّا همه دوس دارن.
    من خودمو مثال میزنم، رک میگم خیلی هم دوس دارم با جنس مخالف حرف بزنم و ابراز عشق کنم و حرفهای عاشقانه بزنم و بگم دوستت دارم بی تو هرگز و ... اما نمیشه ، خدا میدونه دوس دارم، اونایی که ارتباط دارند این احساساتشون رو تخلیه میکنن اما احساسات اونایی که ارتباط ندارن تو دلشون انبار میشه. اجازه بهشون ندادن اونم بخاطر خودشون و داشتن محیط گرم خانواده اجازه داده نشده. ارتباط باید در حد ضرورت باشه نه افراط و نه تفریط؛ البته هرکس مسئول عمل و انتخاب خودش هست و تاوان انتخابش رو خواهد پرداخت و هر کسی یه عقایدی داره که تا وقتی در درون خودش نگهداشته کسی اجازه نداره پاشو به اون منطقه بذاره و فضولی کنه چون جزو محدودۀ شخصی و محرمانۀ فرد است.

شرمنده که رک حرف زدم.

2. 6 کاربر از پست مفید عبدالله91 سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع