دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
صفحه 1 از 6 123456 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 52

موضوع: ازدواج فرد زناکار با فرد پاک ؟

همکار تالار شیمی عمومی
    رشته تحصیلی
    ♥♥♥♥
    ارسال تشکر
    5,978
    دریافت تشکر: 4,121
    قدرت امتیاز دهی
    9176
    Array
    1=1+1's: جدید40

Question ازدواج فرد زناکار با فرد پاک ؟

سلام بچه ها

یه موضوع خیلی وقته ازارم میده .

ببینید توی قران گفته

آيه : 3 سوره ی نور

الزَّانِي لَا يَنكِحُ إلَّا زَانِيَةً أَوْ مُشْرِكَةً وَالزَّانِيَةُ لَا يَنكِحُهَا إِلَّا زَانٍ أَوْ مُشْرِكٌ وَحُرِّمَ ذَلِكَ عَلَى الْمُؤْمِنِينَ

ترجمه :

مرد زناكار، جز با زن زناكار يا مشرك ازدواج نكند. و زن زناكار جز مرد زناكار يا مشرك را به همسري نگيرد. واين زناشويي بر مؤمنان حرام است .

ببینید خدا گفته مرد زناکار نباید با زن پاک ازدواج کنه

یعنی خدا نمیخا
    د

حالا فرض کنید ی پسر یا دختر مجردیاش زناکار باشه و به قولی هزارتا دوس داشته باشه

بعد معشوقش یه نفر پاک باشه که از گذشته اون فرد بیخبره و خیلی راحت باهم ازدواج میکنن

اگه واقعا خدا نمیخاد یه فرد زناکار با یه فرد پاک ازدواج کنه

. چرا همچین ازدواجی صورت میگیره ؟

فرض کنید خود شما با یه فرد ازدواج کنید که قبلا زنا کرده ولی شما بی خبرید بعد ازدواج بفهمید چ حالی میشید ؟
    ویرایش توسط 1=1+1 : 15th July 2013 در ساعت 11:49 PM

همکار تالار سایر موضوعات پزشکی
    رشته تحصیلی
    پزشکی
    ارسال تشکر
    35
    دریافت تشکر: 1,211
    قدرت امتیاز دهی
    4307
    Array

پیش فرض پاسخ : ازدواج فرد زناکار با فرد پاک ؟

ببینید من در حدی نیستم که بخوام در این مورد نظر بدم ولی به احترام درخواست شما اومدم و ج میدم.به نظر من شخصی که این اتفاق براش میفته حتما خودش هم مشکلی داشته ولی مثل اون دختر صادق نبوده و بیان نکرده یا هم اون دختر یه کاری کرده که خدا بخشیدتش و اگر هم به پسره گذشتشو گفته خدا خواسته با این کار اونو از منجلاب گناه بیرون بکشه.ببخش ولی قدرت فکر من بیشتر از این نبود اونم در این شرایط که اصلا اوضاع روحی خوبی ندارم

همکار تالار مکانیک
    رشته تحصیلی
    مکانیک سیالات و انتقال حرارت
    ارسال تشکر
    9,142
    دریافت تشکر: 6,504
    قدرت امتیاز دهی
    12967
    Array

خیلی چیزا هست که خدا دوست نداره در بین آدم ها اتفاق بیفته. مثل جنگ و قتل و ... ولی چون خدا همه انسان ها عقل و اختیار داده؛ میذاره خودشون انتخاب کنن.
    ضمنا تا اونجایی که من باخبرم زنا به رابطه ی جنسی زن شوهردار، با مرد دیگه هست وبر عکس.

یار همراه
    رشته تحصیلی
    معماري
    ارسال تشکر
    10,246
    دریافت تشکر: 10,466
    قدرت امتیاز دهی
    32327
    Array
    معمار حانیه's: خواهش

راستش قدرت فکری من در این حد نیست. خو من 18 سالمه. سنی ندارم . که بخوام . نظر بدم. بنابراین این گفتگو برای کودکان 18 سال ممنوع
    من ترسیم کردن را به حرف زدن ترجیح میدهم،

زیراترسیم کردنسریعتر است و مجال کمتری برای دروغ گفتن باقی میگذارد.

(لوکوربوزیه)

5. 9 کاربر از پست مفید معمار حانیه سپاس کرده اند .

همکار تالار شیمی عمومی
    رشته تحصیلی
    ♥♥♥♥
    ارسال تشکر
    5,978
    دریافت تشکر: 4,121
    قدرت امتیاز دهی
    9176
    Array
    1=1+1's: جدید40

نقل قول نوشته اصلی توسط حانیه جون نمایش پست ها
    راستش قدرت فکری من در این حد نیست. خو من 18 سالمه. سنی ندارم . که بخوام . نظر بدم. بنابراین این گفتگو برای کودکان 18 سال ممنوع

فرض کن یه پسر بیاد خواستگاریت

خونوادت قبول کنن

خودتم ببینی در حد نرماله و قبول کنی و ازدواج کنید

بعد بفهمی قبلا با کس دیگه رابطه داشته . تو که یه عمر پاک زندگی کردی چه حالی بهت دست میده ؟

7. 8 کاربر از پست مفید 1=1+1 سپاس کرده اند .

یار همراه
    رشته تحصیلی
    معماري
    ارسال تشکر
    10,246
    دریافت تشکر: 10,466
    قدرت امتیاز دهی
    32327
    Array
    معمار حانیه's: خواهش

نقل قول نوشته اصلی توسط 1=1+1 نمایش پست ها
    فرض کن یه پسر بیاد خواستگاریت

خونوادت قبول کنن

خودتم ببینی در حد نرماله و قبول کنی و ازدواج کنید

بعد بفهمی قبلا با کس دیگه رابطه داشته . تو که یه عمر پاک زندگی کردی چه حالی بهت دست میده ؟

خوب مسلما خیلی خیلی ناراحت میشم. وحتی ممکنه به طلاق هم فکر کنم. اما. سعی میکنم. یک فرصت بدم.

که بگم. جوون بوده. اشتباه کرده...صبر میکنم. اگر ببینم از کار خودش که قبلا انجام داده واقعا پشیمونه وفقط من دوست داره وتوبه کرده میبخشمش/ اگر نه. بعد از من به کارش ادامه بده و اصلا پشیمون نباشه. احتمال داره جدا شم.
    من ترسیم کردن را به حرف زدن ترجیح میدهم،

زیراترسیم کردنسریعتر است و مجال کمتری برای دروغ گفتن باقی میگذارد.

(لوکوربوزیه)

9. 11 کاربر از پست مفید معمار حانیه سپاس کرده اند .

دوست آشنا
    رشته تحصیلی
    Biotechenology ღ
    ارسال تشکر
    3,728
    دریافت تشکر: 5,493
    قدرت امتیاز دهی
    21637
    Array
    sevda_sj's: جدید49

خب دخترم نیا

این قصه سر دراز دارد ...مسئله اختیار و انتخاب بشر درسته و بجا ولیدر جامعه ی امروزی ما یه سری حرمتا از بین رفته باید قبول کنیم هر دوطرف برای اینکه خودشونو پاک نشون بدن دروغ گفتن مگه تو همون قران نگفته دروغ نگید پس کلا از بن همه چیز ایراد داره

اگه ام بخواییم منطفی باشیم کسی در روز خواستگاری یا ازدواجش نمیگه ببخشید اقا یا خانم من زناکارم با من ازداواح میکنی؟؟یا ننیشه پرسید ببخشید اقا شما با کسی بودی یا خانم شما قبلا با کسی بودی!!؟؟

اصلا در عرف جامعه ما نیست چون مسلمانیم و مسلمانیتومن حکم میکنه که اصلا اینطور اتفاقا اصلااااااااااااااااا نیوفته اصلااااااااااا

ولی اگه خدای نکرده یکی چنین گناهی رو مرتکب شد زبونم لال خودش با خدای خودش با وجدان خودش حل و فصل کنه

ببینه خودش میتونه خودشو ببخشه اونموقع خدا هم اونو بخشده و توبه کرده

تشکر ببخشید پر حرفی شد

11. 8 کاربر از پست مفید sevda_sj سپاس کرده اند .

یار همراه
    رشته تحصیلی
    برنامه ریزی اموزشی نیروی انسانی
    ارسال تشکر
    6,414
    دریافت تشکر: 9,022
    قدرت امتیاز دهی
    5176
    Array
    ساناز فرهیدوش's: لبخند

هنگامی که خداوند انسان را افرید فرشته ها به او اعتراض کردند و گفتند چرا ادمی رو می افرینی ؟ موجودی که قتل اشوب و گناه میکند ؟ خدا وند گفت من چیزی می دانم که شما نمیدانید .

انسان می تواندمراتب وجودی را طی کند و به قرب الهی برسد و می تواند وارد جمودی شود که جایی خداوند فرموده بعضی انقدر از خودغافل می شوند که نه تنها خود بلکه خدای خود را فراموش می کنند و خداوند مهر خاموشی بر دل ها و زبان ان ها می زن و راه بر گشتی بر ان ها نیست.

خداوند در عین حال که برای انسان هزاران سرنوشت قرار داه به او عقل و اختیار داده و در این دنیا او ازاد است به هر نحوی زندگی کند .

اینکه کسی هر کاری می کند خوب و بد گردن خدا نیست . دوست عزیزاین همه ادم کشته می شوند ؟ این درست نیست که بگوییم خلاف عدل الهی هست یانه .

خوبی وبدی هر چیز بیان شده تا بتونید در این دنیا بهتر زندگی کنیم . متاسفانه جامعه ما ملقمه شده . و ادم های گویی راه خودشون رو گم کردن . بعضا خانم یا اقایون دور از جون همه هر کاری دوست داره میکنه و بعد دنبال کی میگرده به قول شما پاک !!

یا بعضی که انقدر خوب هستند وجدانا مورد تمسخر قرار می گیرند .
    ظلم سه نوعه به خدا به خودمون و به بندگان خدا . این ادم ها اول به خودشون بعد به بنده های خدا دارن ظلم می کنن
    http://roksana65.blogfa.com/ساناز فرهیدوش
    وبلاگ خودشکوفایی

13. 8 کاربر از پست مفید ساناز فرهیدوش سپاس کرده اند .

دوست آشنا
    رشته تحصیلی
    رادیوتراپی
    ارسال تشکر
    3,360
    دریافت تشکر: 3,134
    قدرت امتیاز دهی
    2495
    Array
    Helena.M's: جدید4

سلام،به نظر من گذشته آدم ها مهمه ولی وضعیت فعلی شون مهم تره،باید دید اون فرد الان در چه وضعیه ،آیا رفتار گذشتشو ترک کرده یا این که با این فرد هم میخواد مثل بقیه رفتار کنه؟این مسئله اصلا مسئله ساده ای نیست که بشه به راحتی در موردش صحبت کرد،برای یه عده این مسئله خیلی مهمه،بنابراین قبل از خواستگاری،پسر راجع به همسر آیندش،و دختر هم راجع به پسر باید به دقت تحقیق کنند.نه اینکه بذارن برای بعد از ازدواج و بعد که فهمیدن بگن طرف مقابل بهمون دروغ گفت،در اصل این جا دیگه مقصر اصلی خود فرد و خونوادشن که چشم و گوششونو باز نکردن.

15. 8 کاربر از پست مفید Helena.M سپاس کرده اند .

دوست آشنا
    رشته تحصیلی
    ژنتیک مولکولی
    ارسال تشکر
    4,332
    دریافت تشکر: 2,765
    قدرت امتیاز دهی
    3821
    Array
    k.ahmadi's: جدید104

شاید کسی که همچین گناهی کرده بعدا از کارش پشیمون شده و توبه کرده و خدا هم که توبه پذیر مهربان هست.
    حال اینجا دو حالت پیش میاد:یکی اینکه میگن کسی که گناه کرده و بعدا پشیمون شده و توبه کرده دیگه هیچ موقع همون کارو تکرار نمیکنه و یکی هم اینکه با این کار سابقه فرد پیش بقیه همچین خوب نیس و اعتماد در این حالت .........یکم مشکل میشه

17. 7 کاربر از پست مفید k.ahmadi سپاس کرده اند .

صفحه 1 از 6 123456 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع