سلام!
از همه دوستان به خاطر نظر لطفی که به کارم داشتن نهایت تشکر رو می کنم!!
در موردیشنهاداتتون و راهنمایی هاتونم خیلی ممنونم.
باید بگم منم این مسائل رو رعایت می کنم.زرده و سفیده هارو جداگونه می زنم.آرد رو آروم اضافه می کنم!
در مورد پیشنهاد الماس عزیزم در مورد تکه های شکلات درون کیک یه سوالی داشتم...
تکه ها باعث سنگین شدن و از بین رفتن پف و حباب های مایع نمی شن؟
به ته ظرف نمی رن و وسط کیک می مونن؟؟
و اینکه کی تکه ها رو به مواد اضافه کنم؟
ممنون می شم!
- - - به روز رسانی شده - - -
سلام!
از همه دوستان به خاطر نظر لطفی که به کارم داشتن نهایت تشکر رو می کنم!!
در موردیشنهاداتتون و راهنمایی هاتونم خیلی ممنونم.
باید بگم منم این مسائل رو رعایت می کنم.زرده و سفیده هارو جداگونه می زنم.آرد رو آروم اضافه می کنم!
در مورد پیشنهاد الماس عزیزم در مورد تکه های شکلات درون کیک یه سوالی داشتم...
تکه ها باعث سنگین شدن و از بین رفتن پف و حباب های مایع نمی شن؟
به ته ظرف نمی رن و وسط کیک می مونن؟؟
و اینکه کی تکه ها رو به مواد اضافه کنم؟
ممنون می شم!







پاسخ با نقل قول


علاقه مندی ها (Bookmarks)