[QUOTE=Dorna dordone;484466]عالی بود الماس گلم .. ممنونم جوان ایرانی سوال زیبایی رو مطرح کردی خانومم
فقط تنها یه سوال از الماس گلم دارم .. من خودم به شخصه رایحه ی پوست لیمو رو دوست دارم اما گاهی پیش میاد که شخصی از بو و رایحه ی لیمو لذت نمیبره و متذکر میشه که چرا از اسانس لیمو تو کیک استفاده شده آیا راهکار دیگه ای هم هست برای این موضوع؟
سلام درنا جان
ممنونم از سوالتون
عزیزم در خصوص اسانس ها من برای کیک توصیه نمیکنم اسانسها عموما بوی غالب و شدیدی دارند به همین خاطر من معمولا در پخت مربا از اونها استفاده میکنم برای کیک هم میزان رنده پوست لیمو بسیار کم و ناچیزه و در حدی نیست که طعم کیک رو تغییر بده مثلا الان چون فصل لیمو ترش ریز هست معادل یک عدد پوست لیمو که البته منظور فقط پوسته خارجی و سبز رنگه کفایت میکنه و اگر از لیمو های درشت شیرازی استفاده کردیم یک چهارم سطح بیرونی پوست کافیه باز هم بوسیله رایحه پوست لیمو که به تدریج به تخم مرغ اضافه میکنید میتونید مقدار رو کم و زیاد کنید
البته با یکی دوبار استفاده معمولا اندازه لازم دستتون میاد
با تشکر![]()







پاسخ با نقل قول


علاقه مندی ها (Bookmarks)