همکار تالار سایر موضوعات
سلام به روی ماه همتون
ماشالا به این همه هنر و حوصله و سلیقه
تک تک کاراتون عالی بود و من لذت بردم.. خیلی خیلیم دلم خواست
از الماس عزیزم ممنونم که همیشه با پیشنهادات جالبشون "طرح سوالات" بحث رو جذابتر میکنن..
پریچهر عزیزم من واقعا لذت بردم از شیرینی هات مخصوصا رنگ زیبایی که گرفته و فرمش دلم که میخواد یه دونشو هم شده امتحان کنم
الماس کدبانو و خانوم خودمم که خورشت قورفسشون بی نظیر و ابتکار زیبایی بود که متمعنا طعمش هم عالیه مثل ظاهرش
بانوی ایرانی عزیز و محترمم که با جواباشون تجربیات مفیدشونو در اختیار ما گذاشتن
و شاینی هنرمند خودم که کیک خوشمزه ش و سبک زیبای تزیینش بی نظیر بود
و فایول نازنینم که نکات قشنگ و ظریفی رو مطرح کرد
دست همگی شما درد نکنه و خسته نباشید عزیزان
نکاتی که الماس و ساغر و بانوی ایرانی عزیزو گل و خانومم گفتن عالی بود و جای خلا احساس نمیشه
تمام سوالات رو پاسخ دادین و همه درست بودند و من استفاده کردم
تنها یه نکته هست که مابین نکات دیگه مطرح میکنم و به مطالب دوستان اضاف میکنم اونم اینه که برای پف کردن کیک در مرحله ی آخر زمانی که آرد رو به مخلوط اضافه میکنیم آروم اضاف کردنش مهمه و این که مواد رو زیاد به هم نزنیم تا همون حباب هایی که الماس مهربونم گفتن ایجاد بشه و دست نخوره"ب هم زدن آرد باید سطحی و با دقت صورت بگیره"
البته میدونم که خانوم های عزیز و باتجربه ای چون شما خیلی بهتر از بنده میدونید چنین نکاتی رو
بازم منتظر هنرمندی های شما عزیزان هستم
موفق باشید
ویرایش توسط Dorna dordone : 3rd July 2013 در ساعت 11:36 AM
همکار بخش مذهبی
از shiny 7 عزیز ممنون
واقعا وسوسه کننده است
فقط یه سوال از مادر ساغری :)
من در کیک وقتی زرده و سفیده رو جدا می کنم میزنم بعد از پخت بوی زهم(زُخم آخرشم نفهمیدم کدوم درسته) تخم مرغ اذیتم میکنه نمی تونم بخورمش
خیلی به بوش حساسیم خانوادگی![]()
چی کار کنم هم پف خودشو داشته باشه هم بوی زهم (زُخم ) نده
ممنون از همه بانوان![]()
امام حسین علیهالسلام معلم مقاومت آگاهانه است.
امام خامنه ای
دوست جدید
سلام برجوان ایرانی
شما می توانید از اول زرده وسفبده باهم بریزید هم بزنید
برای بوی تخم مرغ:1-وانیل شکری استفاده کرده وپف ان:خمیر ترش خوبه
- - - به روز رسانی شده - - -
سلام برجوان ایرانی
شما می توانید از اول زرده وسفبده باهم بریزید هم بزنید
برای بوی تخم مرغ:1-وانیل شکری استفاده کرده وپف ان:خمیر ترش خوبه
ای رقیه تویی قبله حاجات ما
حرم کوچکت باب مناجات ما
ای گل پرپر باغ حسین
کـــــــاربر فــــعال
سلام عزیزم
ممنونم از سوالتون
من معمولا از وانیل یا رنده پوست لیمو ترش استفاده می کنم و این کار را با زدن زرده انجام می دهم یعنی اضافه کردن این مواد در مرحله میکس زرده بایستی انجام بشه .
در برخی از موارد که دوستان از دستورات کیک پزی استفاده میکنند توصیه میکنم حتی اگر در دستور پختشون نوشته نشده این مورد رو رعایت کنند و در صورتیکه وانیل سنخیتی با طعم کیک ما نداشت رنده پوست لیمو هم کافیه فقط حتما با رنده ریز و درون زرده اضافه بشه ممکنه این فرمول در برخی موارد گفته شده باشه به آرد هم میتونیم اضافه کنیم ولی طبق تجربه من اضافه کردم طعم دهنده ها به زرده نتیجه مطلوبتری داره
دوم اینکه تخم مرغهای زرده طلایی انگار بوی زخم بیشتری دارند!
و مورد سوم اینکه در کیک اسفنجی موقع ریختن اب جوش واقعا از اب جوش استفاده کنیم و به زرده اضافه کنیم
و چهارم حتما تا سفید شدن زرده بوسیله میکسر هم بزنیم.
البته این تجربه شخصی بنده است اگر دوستان نظرات دیگری داشته باشند خوشحال میشم یاد بگیرم
موفق باشید
دوست آشنا
سلام دوستان خوب منم یه سوال دارم وختی لبامون خشک میشه ویه روغنی میزنیم یه چیزی که میخوریم همراه با غذا اونم میل میگکنیم شما روشی بلدین؟
همکار تالار سایر موضوعات
عالی بود الماس گلم .. ممنونم جوان ایرانی سوال زیبایی رو مطرح کردی خانومم
فقط تنها یه سوال از الماس گلم دارم .. من خودم به شخصه رایحه ی پوست لیمو رو دوست دارم اما گاهی پیش میاد که شخصی از بو و رایحه ی لیمو لذت نمیبره و متذکر میشه که چرا از اسانس لیمو تو کیک استفاده شده آیا راهکار دیگه ای هم هست برای این موضوع؟
بحث عزیزم خوش اومدی و خوشحالم از دیدنت... خب طبیعیه که هنگام خوردن غذا به خاطر اینکه لبها عضو اصلی هستند تو این روند هر چیزی که بهش بمالیم با خوردن و آشامیدن وارد دهان میشه به نظرم اگر واقعا منظور تو گلم همون روغن های گیاهی هستند که بو و طعم خاصی ندارند تنها چیزی که من به شخصه خودم استفاده میکنم و یه رایحه ی کوچولو داره وازلین هستش البته همونم گیاهی هستش و از زیتون تو ترکیباتش به کار رفته و بوی بدی نمیده .. من خودم موقه استعمال غذا با یه دستمال نیمه مرطوب پاکش میکنم چون دستمال خشک هم لب ها رو اذیت میکنه البته این تجربه ی خودمه
- - - به روز رسانی شده - - -
عالی بود الماس گلم .. ممنونم جوان ایرانی سوال زیبایی رو مطرح کردی خانومم
فقط تنها یه سوال از الماس گلم دارم .. من خودم به شخصه رایحه ی پوست لیمو رو دوست دارم اما گاهی پیش میاد که شخصی از بو و رایحه ی لیمو لذت نمیبره و متذکر میشه که چرا از اسانس لیمو تو کیک استفاده شده آیا راهکار دیگه ای هم هست برای این موضوع؟
بحث عزیزم خوش اومدی و خوشحالم از دیدنت... خب طبیعیه که هنگام خوردن غذا به خاطر اینکه لبها عضو اصلی هستند تو این روند هر چیزی که بهش بمالیم با خوردن و آشامیدن وارد دهان میشه به نظرم اگر واقعا منظور تو گلم همون روغن های گیاهی هستند که بو و طعم خاصی ندارند تنها چیزی که من به شخصه خودم استفاده میکنم و یه رایحه ی کوچولو داره وازلین هستش البته همونم گیاهی هستش و از زیتون تو ترکیباتش به کار رفته و بوی بدی نمیده .. من خودم موقه استعمال غذا با یه دستمال نیمه مرطوب پاکش میکنم چون دستمال خشک هم لب ها رو اذیت میکنه البته این تجربه ی خودمه
- - - به روز رسانی شده - - -
عالی بود الماس گلم .. ممنونم جوان ایرانی سوال زیبایی رو مطرح کردی خانومم
فقط تنها یه سوال از الماس گلم دارم .. من خودم به شخصه رایحه ی پوست لیمو رو دوست دارم اما گاهی پیش میاد که شخصی از بو و رایحه ی لیمو لذت نمیبره و متذکر میشه که چرا از اسانس لیمو تو کیک استفاده شده آیا راهکار دیگه ای هم هست برای این موضوع؟
بحث عزیزم خوش اومدی و خوشحالم از دیدنت... خب طبیعیه که هنگام خوردن غذا به خاطر اینکه لبها عضو اصلی هستند تو این روند هر چیزی که بهش بمالیم با خوردن و آشامیدن وارد دهان میشه به نظرم اگر واقعا منظور تو گلم همون روغن های گیاهی هستند که بو و طعم خاصی ندارند تنها چیزی که من به شخصه خودم استفاده میکنم و یه رایحه ی کوچولو داره وازلین هستش البته همونم گیاهی هستش و از زیتون تو ترکیباتش به کار رفته و بوی بدی نمیده .. من خودم موقه استعمال غذا با یه دستمال نیمه مرطوب پاکش میکنم چون دستمال خشک هم لب ها رو اذیت میکنه البته این تجربه ی خودمه
کـــــــاربر فــــعال
[QUOTE=Dorna dordone;484466]عالی بود الماس گلم .. ممنونم جوان ایرانی سوال زیبایی رو مطرح کردی خانومم
فقط تنها یه سوال از الماس گلم دارم .. من خودم به شخصه رایحه ی پوست لیمو رو دوست دارم اما گاهی پیش میاد که شخصی از بو و رایحه ی لیمو لذت نمیبره و متذکر میشه که چرا از اسانس لیمو تو کیک استفاده شده آیا راهکار دیگه ای هم هست برای این موضوع؟
سلام درنا جان
ممنونم از سوالتون
عزیزم در خصوص اسانس ها من برای کیک توصیه نمیکنم اسانسها عموما بوی غالب و شدیدی دارند به همین خاطر من معمولا در پخت مربا از اونها استفاده میکنم برای کیک هم میزان رنده پوست لیمو بسیار کم و ناچیزه و در حدی نیست که طعم کیک رو تغییر بده مثلا الان چون فصل لیمو ترش ریز هست معادل یک عدد پوست لیمو که البته منظور فقط پوسته خارجی و سبز رنگه کفایت میکنه و اگر از لیمو های درشت شیرازی استفاده کردیم یک چهارم سطح بیرونی پوست کافیه باز هم بوسیله رایحه پوست لیمو که به تدریج به تخم مرغ اضافه میکنید میتونید مقدار رو کم و زیاد کنید
البته با یکی دوبار استفاده معمولا اندازه لازم دستتون میاد
با تشکر![]()
کـــــــاربر فــــعال
[QUOTE=Dorna dordone;484466]عالی بود الماس گلم .. ممنونم جوان ایرانی سوال زیبایی رو مطرح کردی خانومم
فقط تنها یه سوال از الماس گلم دارم .. من خودم به شخصه رایحه ی پوست لیمو رو دوست دارم اما گاهی پیش میاد که شخصی از بو و رایحه ی لیمو لذت نمیبره و متذکر میشه که چرا از اسانس لیمو تو کیک استفاده شده آیا راهکار دیگه ای هم هست برای این موضوع؟
سلام درنا جان
ممنونم از سوالتون
عزیزم در خصوص اسانس ها من برای کیک توصیه نمیکنم اسانسها عموما بوی غالب و شدیدی دارند به همین خاطر من معمولا در پخت مربا از اونها استفاده میکنم برای کیک هم میزان رنده پوست لیمو بسیار کم و ناچیزه و در حدی نیست که طعم کیک رو تغییر بده مثلا الان چون فصل لیمو ترش ریز هست معادل یک عدد پوست لیمو که البته منظور فقط پوسته خارجی و سبز رنگه کفایت میکنه و اگر از لیمو های درشت شیرازی استفاده کردیم یک چهارم سطح بیرونی پوست کافیه باز هم بوسیله رایحه پوست لیمو که به تدریج به تخم مرغ اضافه میکنید میتونید مقدار رو کم و زیاد کنید
البته با یکی دوبار استفاده معمولا اندازه لازم دستتون میاد
با تشکر![]()
یار همراه
سلام!
از همه دوستان به خاطر نظر لطفی که به کارم داشتن نهایت تشکر رو می کنم!!
در موردیشنهاداتتون و راهنمایی هاتونم خیلی ممنونم.
باید بگم منم این مسائل رو رعایت می کنم.زرده و سفیده هارو جداگونه می زنم.آرد رو آروم اضافه می کنم!
در مورد پیشنهاد الماس عزیزم در مورد تکه های شکلات درون کیک یه سوالی داشتم...
تکه ها باعث سنگین شدن و از بین رفتن پف و حباب های مایع نمی شن؟
به ته ظرف نمی رن و وسط کیک می مونن؟؟
و اینکه کی تکه ها رو به مواد اضافه کنم؟
ممنون می شم!
- - - به روز رسانی شده - - -
سلام!
از همه دوستان به خاطر نظر لطفی که به کارم داشتن نهایت تشکر رو می کنم!!
در موردیشنهاداتتون و راهنمایی هاتونم خیلی ممنونم.
باید بگم منم این مسائل رو رعایت می کنم.زرده و سفیده هارو جداگونه می زنم.آرد رو آروم اضافه می کنم!
در مورد پیشنهاد الماس عزیزم در مورد تکه های شکلات درون کیک یه سوالی داشتم...
تکه ها باعث سنگین شدن و از بین رفتن پف و حباب های مایع نمی شن؟
به ته ظرف نمی رن و وسط کیک می مونن؟؟
و اینکه کی تکه ها رو به مواد اضافه کنم؟
ممنون می شم!
GOD is Watching YOU
insta:
_shiny7_
کاربر جدید
سلام
خانوم هستم و با نظر این آقا ( عبد الله 91 ) موافق هستم
این جوری خیلی چیزا از هم دیگه یاد می گیریم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)