دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 205

موضوع: اینجا ایرانه قرن 21!!!!!!!!!!

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    رشته تحصیلی
    مدیریت دفاعی
    ارسال تشکر
    5,018
    دریافت تشکر: 13,826
    قدرت امتیاز دهی
    0
    Array
    Capitan Totti's: جدید40

پیش فرض پاسخ : اینجا ایرانه قرن 21!!!!!!!!!!

نقل قول نوشته اصلی توسط ghalbeyakhi نمایش پست ها
    نه اتفاقا هیچ وقت با هیچ آدمی اینطور رفتار نکردم (حتی بی حجاب ترینش)،اگر دقت کرده باشین دیدین که نوشتم همیشه اجبار نتیجه ی عکس میده! من همیشه توی بدترین شرایط به جای عکس العمل موافق حرف زدن هستم،در نظریات قبلی هم نوشتم که اگر کسی به عزیز شما توهین کنه باید متقاعدش کنید نگفتم که به قول حضرت عالی جفت پا برید تو شکمش ! امارات رو هم میشه سرجاش نشوند بدون اجبار در برداشتن بی حجابی از نظر من غیر ممکنی وجود نداره!
    در ضمن اینگونه حرف زدن از شما بعیده دوست گرامی!
    ببخشیدا پس کی تو پست نخست فرموده که اینجا ایرانه که شهیداشو اصلا نمیشناسن و اسم بچه هاشونو نمیزارن رو اسم شهیدا و چه میدونم دخترای بی حجاب ریخته و ازین حرفا! آقا همین فیلمایی که درباره جنگ میسازن یکیشون درباره ارتش نیست خب شاید نمیتونن قدرت و شهامت اونا رو بازگو کنن! شایدم چون ارتشیا در مورد حجاب و این چیزا چیزی نگفتن!

فیلمی که میسازن(موثر ترین راه فرهنگی) یه شخص معمولی با یه چفیه میره کل الاجمعین عراقیا رو با یه کلاشینکف روسی میکشه و وقتی برمیگرده کشته میشه... و اینگونه فیلم تمام شد!! آقا اون دختر بی حجاب اینارو می بینه اصلا از جنگ هم زده میشه برسه به حجاب و این چیزا
    ولی اگه از رشادت های سرتیپ دادبین و تیمسار یاسینی و ...... و واقعیت ها فیلم باکیفیت بسازن اونوقت قطعا یه مفهوم فرهنگی داره و بی حجابه میگه اااا این به خاطر من شهید شده پس منم پاسداشتش میکنم

2. کاربرانی که از پست مفید Capitan Totti سپاس کرده اند.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع