البته ترس در حد معقول برا دختر لازم است و این بخاطر حفظ امنیتش است.همین ترس در حد معقول است که حجاب را ضروری می سازد.اما ترس و لرز بیش از اندازه نشانۀ نقص است. نقص فرد بخاطر رعایت نکردن بعضی اصول.خیانت حتما پشت خیانت خواهد بود و دروغ هم حتما بعد از دروغ خواهد بود.شما اینارو از جهت تعداد میگین اما اینا از جهت تعداد نیستن بلکه از جهت سری بودن هستند یعنی به دنبال هم هستند.خیانت کنیم خیانت میبینیم. دروغ بگیم دروغ می شنویم و... شاید یکی بگه من به کسی خیانت به این بزرگی نکردم. باید به چنین فردی گف ماجرای شیر و قاطی کردن آب را مرور کن و این آبها قطره قطره جمع شده اند و سیل را به وجود آورده اند. هر کی خربزه میخوره باید پای لرزش هم بشینه
[/quote]
یعنی میگین شما فقط کشورهای خارجی رو دیدین و ما ندیدیم و هرچی داریم میگیم از خودمونه !؟
نه برادر من ، اینجوریا هم نیست ! ما هم کشورهای غربی رو دیدیم و اشنا و دوستان اونجا زیاد داریم ، ولی شنیدن کی بود مانند دیدن
برادر من ، منم دیدم که دارم میگم ! خود دربیاری که نیست
مشکل شما اینه که فکر میکنید همه چیز رو خودتون کامل میدونید و بقیه از خودشون میگن
بله عشقش ایرانه چون زاده شده اونجاست و ... و دلیل نمیشه احترام کشورهای خارجه را نادیده گرفت
همانطور که گفتم اینجا بحث ، بحث جنگه !!!!!!!!!!!!! حجاب درش دخیل نیست که بخوام باهاتون بحث کنم
اگه راستش رو بخوای الان هیچ کدوم در امان نیستن ولی امنیت کسی بیشتره که پاسشو کج نذاره در هر مورد هم صدق میکنه
من چنین حرفی رو نزدم ! بله در بعضی از کشورهای خارجه ابین صدق میکنه ولی در بعضی دیگر نه !
اون که 100% هرکی خربزه بخوره پای لرزش هم میشینه ، ولی نه همیشه از طرف مقابل
چه بسا افرادی هستند که ضربه میبینن ولی نمیتونن قصاص کار طرف رو بپردازن !
دید شما فقط دید مثبت به جامعه هست ، یه ذره هم به واقعیت ها اهمیت بده !!!!!!!!
و در ضمن این هم بدونید هیچ کدوم از حرف های ما من در آوردی نیست برادر من !!!!!!!!!!!!همه اینا دیده شده است

علاقه مندی ها (Bookmarks)