این چه جهانی ست؟
این چه بهشتی ست؟
این چه جهانی ست که نوشیدن می نارواست
این چه بهشتی ست/ در آن خوردن گندم خطاست
آه ای رفیق این ره انصاف نیست/ این جفاست
راست بگو راست بگو راست
فردوس برینت کجاست
راستی آنجا هم هر کس و ناکس خداست ؟
راست بگو راست بگو راست
دوستان عزیز خوش آمدید
من هیچکس رو دعوت نکردم تا هرکه آید خوش آید
لطفا تمام صفحات این تایپیک رو بخونید اگر خواستید توی این تایپیک پست بذارید
البته دیشب برخی از پست های بد حذف شدن!!!
خدا را ای نصیحت گو حدیث ساغر و می گو........... که نقشی در خیال ما از این خوشتر نمی گیرد
ویرایش توسط elham_fafa : 30th June 2013 در ساعت 05:37 PM
کاربر اخراج شده
السلام علیک
بسیار خوب و جالب بود خواهرم. همه باید بهع فکر جهان اخروی باشند نه ان دنیای فانی و غرق شدن در امیال دنیوی
منم این شعر رو خیلی دوست دارم ، خواننده اش هم همای پرواز است ولی شاعرش کیه ؟ شما می دونید ؟
اینم کل شعرش :
این چه جهانی است
این چه بهشتی است
این چه جهانی است که نوشیدن می نارواست
این چه جهانی است
اینچه بهشتی است کزان خوردن ګندم خطاست
این چه بهشتی است
این چه بهشتی است
آی رفیق این ره انصاف نیست
آی رفیق این ره انصاف نیست
این جفاست
راست بګو راست بګو راست بګو راست
فردوس برینت کجاست
فردوس برینت کجاست
راستی آنجا هم
راستی آنجا هم
هر کس و نا کس خداست
فردوس برینت کجاست
فردوس برینت کجاست
بر همه ګویند که هشیار باش
بر همه ګویند که هشیار باش
بر در فردوس نشیند کسی
تا که به درګاه قیامت رسی
از تو بپرسند که در راه عشق
پیرو زرتشت بدی یا مسیح
دوزخ ما چشم به راه شماست
دوزخ ما چشم به راه شماست
آنجا نیز
آنجا نیز
باز همین ماجراست
فردوس برینت کجاست
فردوس برینت کجاست
این همه تکرار مکن ای همای
کفر مګو شکوه مکن با خدا
پای از این در که نهادی برون
در قل و زنجیر برندت بهشت
در قل و زنجیر برندت بهشت
بهشت همان نا کجاست
بهشت همان نا کجاست
وای به حالت همای وای به حالت
وای به حالت همای وای به حالت
این سر سنګین تو از هم جداست
این سر سنګین تو از هم جداست
نه نه نه نه ...
توبه کنم باز حق با شماست
نه نه نه نه ...
توبه کنم باز حق با شماست
نه نه نه نه ...
توبه کنم باز حق با شماست
نه نه نه نه ...
توبه کنم باز حق با شماست
نه نه نه نه ...
توبه کنم باز حق با شماست
ab.bb, elham_fafa, fovadt, H37, kahrupay, mahmoodmah,mohamad56, mozhgan.s, nedasoltani, parastoo 68, pcs, هستی.., yas-90, zarinaz, المیرا70, سروه74
خیلی متشکر احتمال میدم از خود خواننده "همای" باشه
زندگی با ماجراهای فراوانش ظاهری دارد_ _ بسان بیشه ای بغرنج و در هم باف_ _
_ _ _ _ _ ماجراها گونه گون و رنگ وارنگ است_ _ _ _ _
چیست اما ساده تر ازینکه در باطن " تار و پود هیچی و پوچی هماهنگ ست"
چون می می خورند و هوش از سرشان می پرد و بی غیرت می شوندو ناموس می فروشند و کارهایی انجام می دهند که هرکس ببیند از دنیا و می و می خوردن و... فرار میکند.
البته بنده با اصطلاحات به ظاهر عمقی و ... کاری ندارم چون واقعا اینا هم زینت دادن برا گول زدن است مثه شیطان که از حس دلسوزی انسان سو استفاده کرد تا گولش بزند.
گندم رو نمی دونم ینی کسی نمیتونه بگه گندم بوده یا چیز دیگه، اما اون چیزی که خورد تا رانده شد یا به عبارتی خطا شد بخاطر گوش ندادن به حرف حق و پیروی از راه شیطان بود.ینی مثه سوال اول همون سیاهکاری برا گول زدن.
بشر هر چیزی رو میتونه رد کنه و به دیگران راحت بگه قبول ندارم و.. اما نمی تونه حرف وجدانش رو بگه نه. وجدان آدمو از پا درمیاره. وجدان نه گفتن نمیشناسه. برا همین آدما مجبورن یا به حرف وجدان گوش بدن یا آرامش کنن برا این کار یه اطلاعاتی رو که باب میل نفس و البته خوش آیند را جایگزین باورهایشان می کنند و وقتی وجدان شروع به شعله ور شدن می کند به همون اطلاعاتی که جایگزین شده رجوع می کند و باعث آرام شدنش می شود. اگه اون اطلاعات خوشایند نفس حذف بشه کسی نمیتونه جلوی وجدانش بایسته و راه غلط را در پیش نمیگیره
بخاطر همین دنیا که می خوردن نارواست بهشت عالی وجود دارد که شیطان و گول زدنش یا به عبارتی گمراهی در آن وجود ندارد.
حالا اطلاعاتی که دو سوال اول را توجیه می کند تا فرد ایراد بگیرد و فرد بنا به همان اطلاعات عملش را توجیه کند در ادامۀ شعر آمده است و همین اطلاعات خوشایند نفس دلیل چنین شعرهایی است که جوابگوی وجدانهاست تا خاموش شوند و این اطلاعات جایگزین اینا هستند:
آره همین کلمات خوشایند نفس چون منصف بودن و جفاکار نبودن و راستگو بودن و... که با طبع سالم انسانی مطابقت دارد دلیل توجیه عمل زشتی می شود.
مَثَلِش همان است که باطل مطلق نمی تواند وجود داشته باشد بلکه رویه ای از حق دورش می پیچد تا بتواند در سایۀ حق بقای خودش را حفظ کند. پس با کلمات خوشایند نباید خودمان را گول بزنیم
همکار تالار نیروی نظامی وهوانوردی
توجه به دنیا اخروی نکته مهمی است.
ولی دلیل نمیشه که آباد کردن این دنیا را نیز فراموش کنیم و تنها خود را وقف دنیای اخرت کنیم.
یک ساعت تفکر به از 70 سال عبادت بی تفکر !
تو روحتو به من فروختی، لازمه بهت یادآوری کنم؟ یادته اون شبی رو که به خدا گفتی حاضری هر کاری بکنی تا یه قرار داد ضبط بگیری؟ تو نمی تونی یه روحو بکشی حتی اگه بخوای
دید موسی یک شبانی را به راه........کو همی گفت ای خدا و ای اله
تو کجائی تا شوم من چاکرت؟...........چارقت دوزم ،کنم شانه سرت؟
دستکت بوسم ، بمالم پایکت............وقت خواب آید ، بروبم جایکت
ای خدای من ،فدایت جان من............جمله فرزندان و خان و مان من
گفت موسی:حال خیره سرشدی!......خودمسلمان ناشده کافرشدی!
این چه ژاژاست وچه کفرست وفشار.....پنبه ای اندردهان خودفشار!
.................................................. ............................................
گفت:موسی،دهانم دوختی..................از پشیمانی تو جانم سوختی
وحی آمدسوی موسی ازخدا : ...................بنده ما را زما کردی جدا
ما برون را ننگریم و قال را........................مادرون را بنگریم و حال را
ملت عشق ازهمه دینهاجداست.......عاشقان راملت ومذهب خداست
.................................................. .............................................
هیچ آداب و ترتیبی مجوی...................هرچه میخواهد دل تنگت، بگوی
در پاسخ به سطرهای آقای عبدالله که مهمان ناخوانده هم هستند ولی خوش آمدید
خداوند به حضرت موسی با اینکه پیامبر خداوند بودند اجازه ی دخالت در شیوه ی نیایش بندگانش رانداد
شما چطور به خودتان اجازه میدهی در نیایشی بس عارفانه و عمیق که به دل خیلی از انسان ها می نشیند
دخالت کنید ؟ ؟ ؟ نکند بخاطر پست هایی که از کلام کتاب آسمانیمون میگذارید ادعای خاصی دارید و برای عبادت و نیایش باید
بیاییم واز شما اجازه بگیریم که چگونه با خدای خودمون حرف بزنیم
تمام مخاطب این شعر خداوند است مگر از شما پرسیده این چه جهانیست ؟ که حس کردید باید جواب بدید
از خداوند پرسیده و بس
کسی اینجا نه منتظر شماست و نه نظر شما را میخواهد و نه سوالی از شما داریم خدا نگهدار
ویرایش توسط elham_fafa : 29th June 2013 در ساعت 07:16 PM
من با اجازه استارتر شعر کاملشو گذاشتم
این چه جهــانیست که نوشیـــدن مـی نارواست؟ این چه بهشتیست در آن خوردن گندم خطاست؟
آی رفیق این ره انصـاف نیست آی رفیق این ره انصـاف نیست
این جفــــــــــــــــــاستراست بگو، راست بگو، راست فــــــردوس بــــرینت کجــاست؟راستی آنجا هم هر کس و ناکس خداستراست بگو، راست بگو، راست فــــــردوس بــــرینت کجــاست؟بر همه گویند که هوشیار باشبر در فـــردوس نشینــــد کسیتا کـه به درگــاه قیـــامت رسیاز تـو بپرسنــد که در راه عشق پیـــرو زرتشت بدی یـا مسیـح؟دوزخ ما چشم به راه شماستراست بگو، راست بگو، راست آنجا نیز، باز همین ماجراست؟راست بگو، راست بگو، راست فــــــردوس بــــرینت کجــاست؟این همه تکــرار مکن ای همای کفر مگو، شکوه مکن بر خدای
پـای از این در که نهادی بـــرون در غل و زنجیــر برنـدت بهشتبهشت همــان ناکجـــــــــاست بهشت همـان ناکجـــــــــاستوای به حالت همای وای به حالتاین سر سنگین تو از تن جداستنه... نه.... نه... نه...توبه کنم باز، حق با شماست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)