ای بابا به چه سرعتی اینجا پیش میره!!!! من همش جا میمونم خب!!!!!!!!!!!
( به به خانومی خیلی خوش اومدی عزیز دلم)
سلام علیکم به وسعت کهکشانها
(علیک سلام چون که عزیزی و خوش قدم)
خوب هستید برادر؟
( خواهر دست رو دلم نزار که خونه! خون!!! باورت نمیشه اینا منو برشته کردن پوستم کنده شده رو این صندلی داغ! به شرت بابامم گیر دادن!)
فعلا چند تا میپرسم اگه تکراری هست شرمنده!! هربار میام بخونم سوالای تکراری نپرسم اما سرعت پرسیدنِ دوستان خیلیییییییییییییییییی بیشتره تا سرعت خوندن منه!!!
(بپرس عزیزم)
یه سوال بس مهم! داداش گفتین مغرور هستین! سوال من این است آیا!!!شما آدمی هستید که مغروره؟
( من فکر می کنم آدمی ام که صادقه همین. من زیاد تر اینی که نشون میدم نیستم اما تو نشون دادن همینی که هستم کم نمیزارم)
یا آدمی هستید که غرورش روزافزونه؟!
( سعی می کنم همیشه قشر مورد نظرم رو بشناسم .مثلا جلوی یک استاد یه نوع غرور رو میشه به نمایش گذاشت و پیش بقیه یه جور دیگه)
غرور به چیزی که در ژنتون هست بسته هست؟ یا نتیجه ی چیزایی هست که به دست میارین؟ یا هر دوتاش؟
( فکر می کنم غرور از کاریزما میاد و کاریزما هم باید تو ژنوم انسان باشه)
نسبت به همه مغرور هستید؟
(غرور انواع و اقسام داره. منو عین یه مدل لباس ببین. اگه شل و ول باشم ممکنه نتونم لباسی رو که تنمه بفروشم)
یا نسبت به تعدادی مغرور هستید؟
( قطعا همین طوره افرادی که وجود شما رو می خوان ببینن باید یه درون پاک و صادق رو ببینن نه یه ذات چرکین رو)
اگر به تعدادی: ویژگی این تعداد چیه که نسبت بهشون مغرور میشین؟
(معمولا افرادی اند که میخوان معامله کنن.اکثرا اعتبار میخوان و منم اعتبارم رو بهشون به نمایش میزارم عین لباسی که تن یک مدله.)
به برداشتتون از آدما نمره 20 میدین که بتونین این تعداد افراد رو درست تشخیص بدین؟
( نه من کم سوال می پرسم به همین دلیل به برداشتم 20 نمیدم)
تا حالا شده نسبت به کسی مغرور شده باشین و به دنبالش نوعی برخورد!! بعد ببینین که نه نیازی نبود ؟
( آره شده من معمولا سعی می کنم ساده باشم تا دیگران باهام احساس راحتی بکنن) ( البته مهربونی شما برا همه اثبات شده هستا!! اینارو میپرسم که ببینم اون ته ته ها چیزی جا نمونه )
شده کسی بهتون نیاز داشته باشه و بخاطر این غرور بهتون روو نیاره؟
( آره شده ولی اگه جلوی چشمم باشه من زود تشخیص میدم)
چه تعبیری برای اینگونه افراد می اندیشید؟
( میرم سراغش و بی مقدمه میگم اگه احتیاجی داری کمک می کنم)
داداش اصلا غرور یعنی چی؟
( غرور یعنی خود نمایی کاذب یه جور خودنمایی که کاریزماتیک باشه اما بی هدف)
چی میشه این غروره میاد؟
( به نظرم از پایان گرایی میاد معمولا افرادی که به آینده شون فکر نمی کنند دچار غرور میشن)
نتیجش چیه؟ همون رابطه با اطرافیانو اینا؟ یا چیز دیگه ای هم هست؟
( نتیجه اش گارد گرفتن دیگرانه برای دفاع از عزت نفس شون)
شده به این فکر کنین که اصلا میتونین کنار بزارین یا نه؟!
( فکر نکنم تا زمانی که مخترع باشم بتونم کنار بزارم. یه جور نیاز شغلیه)
تا تغییراتی در درصد ..در دایره ی پوشش..و .... ایجاد کنین؟
( نچ)
دنیای بی غرور یعنی چی؟
( یعنی دنیایی کسل کننده)
غرور هم بودنش خوبه؟ هم نبودنش؟
( میانه روی همیشه جواب داده؟)
این چجوریاست؟
( سخت نگیر جواب ساده است یه معامله همین)
چرا اسمشونو جدا نمیکنن که مشخص شه؟
( چون سوادش رو ندارن)
میتونین اسمی براشون بیارین؟
( تجارت بر اساس تبلیغات)
خسته نباشین...سلامت باشین...سرزنده و سرافراز باشین...و به امید خدا مثل همیشه مسلط بر غرور....آمین
موفق و پیروز باشید.

.gif)
شما آدمی هستید که مغروره؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)