دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 16

موضوع: معجون قورباغه نوشیدنی مورد علاقه مردم پرو! (+عکس)

همکار تالار موبایل
    ارسال تشکر
    8,185
    دریافت تشکر: 3,427
    قدرت امتیاز دهی
    25843
    Array

پیش فرض معجون قورباغه نوشیدنی مورد علاقه مردم پرو! (+عکس)

این نوشیدنی محبوبیت بسیار در بین ساکنان کوه های آند از کوچک تا بزرگ دارد و حتی گردشگران هم از آن می خورند. قورباغه ها در آکواریومی نگهداری می شوند و وقتی که می خواهند نوشیدنی را آماده کنند با ضربه ای جان قورباغه را میگ یرند سپس چند برش روی شکم آن می زنند و پوستش را میکنند.

سپس آن را در مایعی شامل آش گرم لوبیا سفید، دو قاشق عسل، شاخه های خام آلوئه ورا و چند قاشق از آب میوه ، ماکا می اندازند و مخلوط می کنند آنها معتقدند که این نوشیدنی برای درمان برونشیت ، آسم و ناتوانی جنسی موثر است. کارمن گونزالس یکی از انبوه مغازه‌داران پرویی است که این روزها نوشیدنی محبوب مردمان این کشور را تهیه و عرضه می‌کند.

او روزانه ۵۰ تا ۱۰۰ قورباغه را در آکواریومی بزرگ در رستورانش نگه می‌دارد، با ورود هر مشتری او یک قورباغه از آکواریوم بیرون آورده به کاشی‌ها می‌کوبد تا بمیرند و سپس با شکاف دادن شکم قورباغه پوست آن را می‌کند

او سپس در مخلوط‌کن خود سه قاشق عسل، عصاره گیاهان محلی و چندین قاشق پودر ریشه آندی به همراه شیر تازه ریخته و قورباغه پوست‌کنده شده را هم به آن می‌افزاید. مخلوط حاصل که پس از در هم آمیختن تمامی این مواد عجیب حاصل می‌شود همان آب قورباغه محبوب پرویی‌ ها است که هر لیوان آن ۱ دلا‌ر قیمت دارد.

گونزالس می‌گوید روزانه حداقل ۵۰ مشتری به مغازه وی می‌آیند و در ساعات اولیه صبح و یا عصر برای رفع خستگی و یافتن انرژی دوباره آب قورباغه سفارش می‌ دهند.

مردم پرو معتقدند این معجون قدیمی نه‌ تنها انرژی‌ زاست بلکه قدرت ذهنی آنان را به نحو قابل توجهی افزایش می‌دهد. در این میان خواص درمانی گوشت قورباغه و دارو های محلی را هم نباید نادیده گرفت.

گونزالس می‌گوید: متاسفانه هنوز توریست‌ها عادت به نوشیدن این معجون نکرده‌اند. آنها ترجیح می‌دهند تا چند لحظه‌ای به تماشای درست شدن معجون بنشینند و بعد با چهره‌ای درهم کشیده رستوران را ترک کنند.

همکار تالار زیست شناسی
    رشته تحصیلی
    میکروبیولوژی
    ارسال تشکر
    3,503
    دریافت تشکر: 4,071
    قدرت امتیاز دهی
    33717
    Array
    nedasoltani's: جدید65

پیش فرض پاسخ : معجون قورباغه نوشیدنی مورد علاقه مردم پرو! (+عکس)

واااااااااااااااااای حالم بد شد بخدا. اااااخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ خخ

3. 3 کاربر از پست مفید nedasoltani سپاس کرده اند .

همکار تالار روانشناسی
    رشته تحصیلی
    روانشناسی شخصیت
    ارسال تشکر
    4,960
    دریافت تشکر: 4,070
    قدرت امتیاز دهی
    11918
    Array
    mozhgan.s's: جدید50

داره حالم بهم می خوره.چقدر وحشتناک

5. 3 کاربر از پست مفید mozhgan.s سپاس کرده اند .

کاربر جدید
    رشته تحصیلی
    مهندسی معماری
    ارسال تشکر
    943
    دریافت تشکر: 467
    قدرت امتیاز دهی
    339
    Array
    parastoo 68's: جدید23

وای پناه بر خدا
    وقتی چترت خداست

بگذار ابر
    سرنوشت هر چقدر میخواهد ببارد !

7. 3 کاربر از پست مفید parastoo 68 سپاس کرده اند .

همکار تالار بیماریها
    ارسال تشکر
    12,105
    دریافت تشکر: 7,437
    قدرت امتیاز دهی
    31773
    Array
    masoume.a.92's: جدید33

Unhappy پاسخ : معجون قورباغه نوشیدنی مورد علاقه مردم پرو! (+عکس)

نقل قول نوشته اصلی توسط mahmoodmah نمایش پست ها

این نوشیدنی محبوبیت بسیار در بین ساکنان کوه های آند از کوچک تا بزرگ دارد و حتی گردشگران هم از آن می خورند. قورباغه ها در آکواریومی نگهداری می شوند و وقتی که می خواهند نوشیدنی را آماده کنند با ضربه ای جان قورباغه را میگ یرند سپس چند برش روی شکم آن می زنند و پوستش را میکنند.

سپس آن را در مایعی شامل آش گرم لوبیا سفید، دو قاشق عسل، شاخه های خام آلوئه ورا و چند قاشق از آب میوه ، ماکا می اندازند و مخلوط می کنند آنها معتقدند که این نوشیدنی برای درمان برونشیت ، آسم و ناتوانی جنسی موثر است. کارمن گونزالس یکی از انبوه مغازه‌داران پرویی است که این روزها نوشیدنی محبوب مردمان این کشور را تهیه و عرضه می‌کند.

او روزانه ۵۰ تا ۱۰۰ قورباغه را در آکواریومی بزرگ در رستورانش نگه می‌دارد، با ورود هر مشتری او یک قورباغه از آکواریوم بیرون آورده به کاشی‌ها می‌کوبد تا بمیرند و سپس با شکاف دادن شکم قورباغه پوست آن را می‌کند

او سپس در مخلوط‌کن خود سه قاشق عسل، عصاره گیاهان محلی و چندین قاشق پودر ریشه آندی به همراه شیر تازه ریخته و قورباغه پوست‌کنده شده را هم به آن می‌افزاید. مخلوط حاصل که پس از در هم آمیختن تمامی این مواد عجیب حاصل می‌شود همان آب قورباغه محبوب پرویی‌ ها است که هر لیوان آن ۱ دلا‌ر قیمت دارد.

گونزالس می‌گوید روزانه حداقل ۵۰ مشتری به مغازه وی می‌آیند و در ساعات اولیه صبح و یا عصر برای رفع خستگی و یافتن انرژی دوباره آب قورباغه سفارش می‌ دهند.

مردم پرو معتقدند این معجون قدیمی نه‌ تنها انرژی‌ زاست بلکه قدرت ذهنی آنان را به نحو قابل توجهی افزایش می‌دهد. در این میان خواص درمانی گوشت قورباغه و دارو های محلی را هم نباید نادیده گرفت.

گونزالس می‌گوید: متاسفانه هنوز توریست‌ها عادت به نوشیدن این معجون نکرده‌اند. آنها ترجیح می‌دهند تا چند لحظه‌ای به تماشای درست شدن معجون بنشینند و بعد با چهره‌ای درهم کشیده رستوران را ترک کنند.

کسانی که حالشون بد میشه اینو نخونن
    آقا دیشب نمیدونی بعد از اینکه من اون تصاویر وحشتناک رو حدود ساعت 12:45 دقیقه دیدم چیشد... رفتم خوابیدم اول یکم اون تصاویر اومد تو ذهنم و باز حالت تهوع بهم دست داد بعد دست به دامن افکار مثبت و دعا... شدم و خوابیدم....... چشمت روزه بد نبینه، یک خوابی دیدم که مشابهشو تا حالا ندیده بودم... آخخخخخخخخ خواب دیدم ی سالاد الویه دارم میخورم به جای گوشت مرغ توش قورباغه ریختن اول متوجه نشدم ی ساندویچ تپل ازش برداشتم و با لذت تمام خوردم بعد دیدم یه حس لزجی لای دندونام دارم به بقیه سالاد توی ظرف نگاه کردم دیدم قورباغه چرخ شده هم نه، تیکه شده در ابعاد 3 سانتی توش دیده میشه.... دیگه تا این زمان حالت تهوع رو توی خواب تجربه نکرده بودم..... اییییش خداااااااا... انقدر حالم بدشد... گفتم چشام آخشال رفته بود قورباغه های به اون بزرگی رو ندیدم...... اییییییییش یادش میوفتم موی به تنم راست میشه..... اه اه اه نمیتونم احساساتمو بیان کنم....

9. 5 کاربر از پست مفید masoume.a.92 سپاس کرده اند .

همکار تالار سخت افزار
    ارسال تشکر
    103
    دریافت تشکر: 1,332
    قدرت امتیاز دهی
    4139
    Array
    mamad79's: خواب آلود

ایییییییییییییییییییییییی ییییییییییی

11. 4 کاربر از پست مفید mamad79 سپاس کرده اند .

همکار تالار سایر موضوعات
    رشته تحصیلی
    تجربي
    ارسال تشکر
    1,906
    دریافت تشکر: 1,001
    قدرت امتیاز دهی
    6900
    Array
    آراگل's: جدید88

حالم بهم خورد

13. 4 کاربر از پست مفید آراگل سپاس کرده اند .

یار همراه
    رشته تحصیلی
    علوم تجربی
    ارسال تشکر
    13,004
    دریافت تشکر: 10,250
    قدرت امتیاز دهی
    27195
    Array
    solinaz's: جدید92

عه
    این چند روزه هی به قورباغه بر میخورم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

آینده ای بسازم که گذشتم جلوش زانو بزنهツ

15. 5 کاربر از پست مفید solinaz سپاس کرده اند .

همکار تالار مدیریت
    ارسال تشکر
    16,317
    دریافت تشکر: 15,586
    قدرت امتیاز دهی
    31283
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط masoume.a.92 نمایش پست ها
    خواب دیدم ی سالاد الویه دارم میخورم به جای گوشت مرغ توش قورباغه ریختن اول متوجه نشدم ی ساندویچ تپل ازش برداشتم و با لذت تمام خوردم
    آخ که ترکیدیم. نوش جونتون
    . گوشت بشه بچسبه به تنتون.

17. 5 کاربر از پست مفید عبدالله91 سپاس کرده اند .

همکار تالار مدیریت
    ارسال تشکر
    16,317
    دریافت تشکر: 15,586
    قدرت امتیاز دهی
    31283
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط solinaz نمایش پست ها
    عه
    این چند روزه هی به قورباغه بر میخورم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    چون قورباغه مایۀ حیات است

19. 6 کاربر از پست مفید عبدالله91 سپاس کرده اند .

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع