دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 16

موضوع: معجون قورباغه نوشیدنی مورد علاقه مردم پرو! (+عکس)

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    همکار تالار بیماریها
    ارسال تشکر
    12,105
    دریافت تشکر: 7,437
    قدرت امتیاز دهی
    31773
    Array
    masoume.a.92's: جدید33

Unhappy پاسخ : معجون قورباغه نوشیدنی مورد علاقه مردم پرو! (+عکس)

نقل قول نوشته اصلی توسط mahmoodmah نمایش پست ها

این نوشیدنی محبوبیت بسیار در بین ساکنان کوه های آند از کوچک تا بزرگ دارد و حتی گردشگران هم از آن می خورند. قورباغه ها در آکواریومی نگهداری می شوند و وقتی که می خواهند نوشیدنی را آماده کنند با ضربه ای جان قورباغه را میگ یرند سپس چند برش روی شکم آن می زنند و پوستش را میکنند.

سپس آن را در مایعی شامل آش گرم لوبیا سفید، دو قاشق عسل، شاخه های خام آلوئه ورا و چند قاشق از آب میوه ، ماکا می اندازند و مخلوط می کنند آنها معتقدند که این نوشیدنی برای درمان برونشیت ، آسم و ناتوانی جنسی موثر است. کارمن گونزالس یکی از انبوه مغازه‌داران پرویی است که این روزها نوشیدنی محبوب مردمان این کشور را تهیه و عرضه می‌کند.

او روزانه ۵۰ تا ۱۰۰ قورباغه را در آکواریومی بزرگ در رستورانش نگه می‌دارد، با ورود هر مشتری او یک قورباغه از آکواریوم بیرون آورده به کاشی‌ها می‌کوبد تا بمیرند و سپس با شکاف دادن شکم قورباغه پوست آن را می‌کند

او سپس در مخلوط‌کن خود سه قاشق عسل، عصاره گیاهان محلی و چندین قاشق پودر ریشه آندی به همراه شیر تازه ریخته و قورباغه پوست‌کنده شده را هم به آن می‌افزاید. مخلوط حاصل که پس از در هم آمیختن تمامی این مواد عجیب حاصل می‌شود همان آب قورباغه محبوب پرویی‌ ها است که هر لیوان آن ۱ دلا‌ر قیمت دارد.

گونزالس می‌گوید روزانه حداقل ۵۰ مشتری به مغازه وی می‌آیند و در ساعات اولیه صبح و یا عصر برای رفع خستگی و یافتن انرژی دوباره آب قورباغه سفارش می‌ دهند.

مردم پرو معتقدند این معجون قدیمی نه‌ تنها انرژی‌ زاست بلکه قدرت ذهنی آنان را به نحو قابل توجهی افزایش می‌دهد. در این میان خواص درمانی گوشت قورباغه و دارو های محلی را هم نباید نادیده گرفت.

گونزالس می‌گوید: متاسفانه هنوز توریست‌ها عادت به نوشیدن این معجون نکرده‌اند. آنها ترجیح می‌دهند تا چند لحظه‌ای به تماشای درست شدن معجون بنشینند و بعد با چهره‌ای درهم کشیده رستوران را ترک کنند.

کسانی که حالشون بد میشه اینو نخونن
    آقا دیشب نمیدونی بعد از اینکه من اون تصاویر وحشتناک رو حدود ساعت 12:45 دقیقه دیدم چیشد... رفتم خوابیدم اول یکم اون تصاویر اومد تو ذهنم و باز حالت تهوع بهم دست داد بعد دست به دامن افکار مثبت و دعا... شدم و خوابیدم....... چشمت روزه بد نبینه، یک خوابی دیدم که مشابهشو تا حالا ندیده بودم... آخخخخخخخخ خواب دیدم ی سالاد الویه دارم میخورم به جای گوشت مرغ توش قورباغه ریختن اول متوجه نشدم ی ساندویچ تپل ازش برداشتم و با لذت تمام خوردم بعد دیدم یه حس لزجی لای دندونام دارم به بقیه سالاد توی ظرف نگاه کردم دیدم قورباغه چرخ شده هم نه، تیکه شده در ابعاد 3 سانتی توش دیده میشه.... دیگه تا این زمان حالت تهوع رو توی خواب تجربه نکرده بودم..... اییییش خداااااااا... انقدر حالم بدشد... گفتم چشام آخشال رفته بود قورباغه های به اون بزرگی رو ندیدم...... اییییییییش یادش میوفتم موی به تنم راست میشه..... اه اه اه نمیتونم احساساتمو بیان کنم....

2. 5 کاربر از پست مفید masoume.a.92 سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع