دوست آشنا
کاربر فعال سایت
عهنه خب بالای اون خط کشی جواب شما بود و اونایی که آبی کردم هم بیشترین دلایل... پایین خط کشی هم یه تعریف و مشخصه ی مختصر از انواع سرگیجه واقعی گذاشتم که دستتون باشه از این به بعد به علایم توجه کنین...و اصلا بتونین متوجه این تغییر باشین
موقع خونگیری!؟ جدی؟!!!! خب به کسی که میاد واسه خونگیری بگین ..ایشون خودشون میدونن چجوری شما رو سرگرم کنن که متوجه نشین...
بله خب تنها شما نیستین اصولا بیشتر آقایونی که مخصوصا واسه سربازی یا گواهینامه میان واسه خونگیری همینطور بساط دارننگران نباشین...طبیعیه
![]()
نه ولی جدی همین غروب ها که با دوستاتون میرین بیرون دوقدم برین داخل درمونگاه پیش پزشک ...بعدش یروز صبح که قبل صبحونه میرین ورزش و پیاده روی یه آن بپیچین داخل آزمایشگاه ... به همین سادگی...انقدم خوبه...خیالتون هم راحت میشه..و درمان مطمئنی رو در پیش میگیرین
اختیار دارید...
خواهشات ویژه...![]()
ستاره ها نهفتم در اسمان ابري
دلم گرفته اي دوست، هواي گريه با من
چندروز است كه دچار گلودرد شده ام وبعضي وقتها سرفه مي كنم وخلط نيز دارم وديگر علايمي ديگر ندارم ايا حتما بايد به پزشك مراجعه كنم چون جايي نوشته بايد هرچه زودتر درمان شود زيرا گلودرد استرپتوکوکي قلب و کليه ها را نيز درگير مي کند. براي گلودرد از چه قرصي مي توان استفاده كرد هم براي عفونت گلو استفاده بشود هم عفونت گوش وعوارض گوارشي كمتري داشته باشد
یار همراه
خدایا تو آنی که آنی توانی جهانی چپانی ته استکانی.
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست/آنقدر سیر بخند که غم از رو برود
معاون بخش پزشکی
هنگامی که سرفه ها بیش از حد هستن باید حتما به پزشک مراجعه شود چون موجب میشود تارهای صوتی آسیب ببیند استفاده از آب گرم و نمک خیلی مفید هست تا خلط را کمتر کند همچنین جوشانده جعفری و یا پونه و نعناع خیلی برای سره مفید هست
در صورت داشتن سوال پیام خصوصی بدهید
5 عدد سفكسيم تجويز كرد
دوست آشنا
سلام
یه سوالی داشتم
حدود دوسال پیش پشت دستام قرمز میشد با خارش شدید که دکتر تشخیص داد قارچ هست و یه ژل که اسمش یادم نیست و پماد کلوبتازول تجویز کرد و کاملا خوب شدم
الان یک ماهه که دوباره دستام همونجوری شده و از پماد کلوبتازول که استفاده می کنم تقریبا تاثیر نداره
می خواستم بدونم ممکنه این بیماری به قسمتهای دیگه هم منتقل بشه؟چون کنار بینی و کنار لبهام هم پوستش به شدت خشک شده و رنگش قهوه ای شده و گاهی پوسته پوسته میشه قسمت چانه هم پر از جوش های ریز شده و میسوزه
لازمه دکتر برم یا همون کلوبتازول رو استفاده کنم؟
ممنون میشم اگه جوابمو بدید.
در سرزمینی کــه ســایــه آدم هــای کــوچـک ،بــزرگ شــود،در آن ســرزمـیـن آفــتــاب در حـال غـــــروب اســــت!
دوست آشنا
قبلا دکتر بهم گفته بود که گردو و پنیر و گوجه فرنگی نخورم البته نه بخاطر حساسیت پوستی
به بادمجون حساسیت دارم که مصرف نمی کنم
در سرزمینی کــه ســایــه آدم هــای کــوچـک ،بــزرگ شــود،در آن ســرزمـیـن آفــتــاب در حـال غـــــروب اســــت!
سلام.خب پس حساسیت غذایی نیست.ببینید برا رفع چنین حالتی که مشابه اگزماست،از نظر بنده بهتر هست اگر خشکی ناحیه صورت و... شباهتی به حالت قارچ نداره در طول روز با صابون های که گلیسیرین متناسب دارنداستفاده کنید و برحسب نوع پوستی که دارید کرم مرطوب کننده استفاده کنید.و برای ناحیه قارچ بهتر هست حتما با دکتر مشورت کنید تا قرصی بدهند
دنیا
پا به ماه ِلبخند توست
بخند
بگذار زندگی بدنیا بیاید...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)