خواهش می کنم استاد خیلی خوش آمدید. شهادت حضرت فاطمه (س) رو به شما و عزیزان دیگر تسلیت می گم. بله مطلب شما رو هم خواندم
و مشکل من همینه که ندیدم هیچ زنی صورت و مچ دست خودش رو بتونه 20 دقیقه زیر آفتاب بزاره. بازم میگم برداشتن موضوع برداشتن حجاب نیست موضوع ایرادی هست که این نوع پوشش های اسلامی وجود داره و باید برطرف بشه. نمیگم باید کاری کنیم که حتما نور آفتاب به بدن خانم ها بخوره می گم حداقل برای حل کمبود این ویتامین ناچیز باید راه حلی پیدا کرد. موضوع جدیه پیشنهاد می کنم این مقالات رو دانلود کنین
http://www.sid.ir/fa/SearchPaper.asp...AA%D8%AC%D9%88. -------------------- در مورد بحث عقیدتی من ازش زیاد تجربه خوبی ندارم. من نمیدونم چند وقته که تو این سایت اید اما خیلی وقت ها به پرسش گران و منتقدانی مثل من برچسب هایی زده شده که باعث ناراحتی و کدورت ما شده.مثلا مبحث حجاب معمولا با بحث هایی مانند غیرت و ناموس و آی رگم رو میزنم و آی خانم یا روسری یا توسری گره خورده که در عین افرادی با تکیه بهش میان و با یه برداشت ناقص از موضوع به شستن ما مشغول میشن.مطمئنا هدف من برای خودم البته زیر سوال بدن دستورات الهی نیست بلاخره هر کسی یه جور به اهمیت موضوع نگاه می کنه. مردم کوفه اگر اهمیت قیام حسین(ع) رو می فهمیدن پشتش رو خالی نمی کردند.
اگر ما هم اهمیت بهره مندی زنان از نور خورشید رو به درستی بفهمیم به روش های مناسب مراقب خواهیم بود تا از اسیب های کوتاه مدت و بلند مدت اون جلوگیری کنیم. درسته که زنها می تونن در محیط های خصوصی خودشون از نعمت آفتاب بهره مند بشن
اما با این وضع جامعه ما دیگه خیلی دیره. موضوع اینجاست که 20 دقیقه ماندن زیر آفتاب باید طوری صورت بگیره که باعث اسیب دیدن پوست نشه. باید این مدت زمان تقسیم بر مثلا چند ساعت بشه که معمولا موقع خرید یا پیاده روی و تفریح. بنابر این موضوع برداشتن حجاب برای جذب ویتامین د کاملا منتفی میشه. ____________ در حکمت خدا شکی نیست.ولی انسان مسئول درست اجرا کردن حجاب و رفع نواقص احتمالی اونه. مشکل حجاب ویتامین د و رشد احتمالی باکتری هستش. که به روش های دیگه باید انجام بشه. _________________ ممنونم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)