دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 97

موضوع: خانوووووووم....شــماره بدم؟؟؟؟؟؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر فعال سایت
    رشته تحصیلی
    کلام,فقه,اصول,
    ارسال تشکر
    27,914
    دریافت تشکر: 19,740
    قدرت امتیاز دهی
    0
    Array
    kamanabroo's: جدید150

پیش فرض پاسخ : خانوووووووم....شــماره بدم؟؟؟؟؟؟

نقل قول نوشته اصلی توسط مخفی نمایش پست ها
    خواهش می کنم استاد خیلی خوش آمدید. شهادت حضرت فاطمه (س) رو به شما و عزیزان دیگر تسلیت می گم. بله مطلب شما رو هم خواندم

و مشکل من همینه که ندیدم هیچ زنی صورت و مچ دست خودش رو بتونه 20 دقیقه زیر آفتاب بزاره. بازم میگم برداشتن موضوع برداشتن حجاب نیست موضوع ایرادی هست که این نوع پوشش های اسلامی وجود داره و باید برطرف بشه. نمیگم باید کاری کنیم که حتما نور آفتاب به بدن خانم ها بخوره می گم حداقل برای حل کمبود این ویتامین ناچیز باید راه حلی پیدا کرد. موضوع جدیه پیشنهاد می کنم این مقالات رو دانلود کنینhttp://www.sid.ir/fa/SearchPaper.asp...AA%D8%AC%D9%88. -------------------- در مورد بحث عقیدتی من ازش زیاد تجربه خوبی ندارم. من نمیدونم چند وقته که تو این سایت اید اما خیلی وقت ها به پرسش گران و منتقدانی مثل من برچسب هایی زده شده که باعث ناراحتی و کدورت ما شده.مثلا مبحث حجاب معمولا با بحث هایی مانند غیرت و ناموس و آی رگم رو میزنم و آی خانم یا روسری یا توسری گره خورده که در عین افرادی با تکیه بهش میان و با یه برداشت ناقص از موضوع به شستن ما مشغول میشن.مطمئنا هدف من برای خودم البته زیر سوال بدن دستورات الهی نیست بلاخره هر کسی یه جور به اهمیت موضوع نگاه می کنه. مردم کوفه اگر اهمیت قیام حسین(ع) رو می فهمیدن پشتش رو خالی نمی کردند. اگر ما هم اهمیت بهره مندی زنان از نور خورشید رو به درستی بفهمیم به روش های مناسب مراقب خواهیم بود تا از اسیب های کوتاه مدت و بلند مدت اون جلوگیری کنیم. درسته که زنها می تونن در محیط های خصوصی خودشون از نعمت آفتاب بهره مند بشن اما با این وضع جامعه ما دیگه خیلی دیره. موضوع اینجاست که 20 دقیقه ماندن زیر آفتاب باید طوری صورت بگیره که باعث اسیب دیدن پوست نشه. باید این مدت زمان تقسیم بر مثلا چند ساعت بشه که معمولا موقع خرید یا پیاده روی و تفریح. بنابر این موضوع برداشتن حجاب برای جذب ویتامین د کاملا منتفی میشه. ____________ در حکمت خدا شکی نیست.ولی انسان مسئول درست اجرا کردن حجاب و رفع نواقص احتمالی اونه. مشکل حجاب ویتامین د و رشد احتمالی باکتری هستش. که به روش های دیگه باید انجام بشه. _________________ ممنونم.
    خوب برادر عزیز الان بنده به وضوح دارم می بینم که با وجود چادر در طول زندگی روزمره (خرید تفریح پیاده روی و ... ) آفتاب در همین حدود به صورت و دست خانمها می رسه.

بنده هم دغدغه شما رو فهمیدم. و ممنونم از اینکه سعی دارید یه مشکل (احتمالی) که در مسیر مذهبی بودن و خدایی بودن هست رو بررسی کنید و راه حل مناسبی پیدا کنید. یکسری نکاتی رو هم باید بگم که در ارسال بعدی که مرتبط با نوشته های شماست می گم .

ببینید دوست من؛ شیوه مطرح کردن بحث ها گاهی موجب میشه که مخاطب از اصل موضوعی که شما دغدغه اش رو داری دور بشه و برداشت دیگری بکنه. و واقعا هم نخواد کسی رو متهم بکنه اما باید دقت کنیم طوری وارد بحث های حساس بشیم که کسی از معتقدین تصور این رو نکنه که شما یا هر کسی می خواد ریشه اعتقادش رو هدف قرار بده.

اینکه الان برای جامعه ما خیلی دیر هست رو متوجه نمیشم. مگر الان جامعه چه وضعیتی داره؟ دخترانی که کم سن وسال هستند هنوز زمینه تربیت های مذهبی و اجتماعی رو دارا هستند. دختران و خانم هایی هم که در سطح دانشگاه ها هستن الحمد لله زمینه پذیرش مباحث علمی و تغییر در منش و رفتار و رویه زندگی رو دارا هستند. خانم هایی هم که در سطح خانواده ها هستند عموما همین مسیر رو گذراندند و الان به زندگی روزمره مشغول هستند و همانطور که گفتم در حدود 20 دقیقه ای که نیاز هست به هر صورتی از آفتاب بهره مند دارند میشند و راه رساندن مباحث جدید علمی به اونها هم بسته نیست.

هیچ وقت برای مباحث علمی و عملی دیر نیست. شما که بهتر می دونید دوست من. ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه است. درسته که شاید یکسری آسیبهایی بوده اما به نظر خودت چون (شاید) یکسری آسیبهایی بوده الان باید مسئله رو کلا ندید گرفت یا.. در هر صورت دیر بودن رو متوجه نمیشم.

2. 6 کاربر از پست مفید kamanabroo سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)