دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 23

موضوع: والدین شرقی خود نیاز به یک تربیت اساسی دارند

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    دوست آشنا
    رشته تحصیلی
    باغبانی
    ارسال تشکر
    1,293
    دریافت تشکر: 1,645
    قدرت امتیاز دهی
    297
    Array

پیش فرض پاسخ : والدین شرقی خود نیاز به یک تربیت اساسی دارند

نقل قول نوشته اصلی توسط عبدالله91 نمایش پست ها

سلام

باعرض تسلیت بخاطر ایام جانگداز و سوگواری مولاتی فاطمة الزهرا سلام الله علیها

با این جملۀ شما مخالفم. دختر تا زمانی که خونۀ پدرش هست امانتی است در دست پدر تا به همسرش برسونه اما وقتی به همسرش رسید دیگر امانت نیست بلکه نیمۀ دوم مرد است یعنی اونوقت خانم به جای اصلی خودش رسیده. برا همین والدین باید از دختراشون خیلی مراقبت کنن تا به جای اصلی خودش برسد. بنده خودم به همسرم به چشم امانت نگاه نمیکنم{البته اگه داشته باشم} بلکه به چشم شریک و یار و یاور و همدم و همدل نگاه میکنم درواقع همسرم رو برا خودم و خودمو برا همسرم میدونم. امانت وسیله ای است که باید به محل اصلیش برسد و از امانت بودن خارج بشود اما خانمی که به من رسیده دیگه امانت حساب نمیکنم بلکه مایۀ عشق و آرامش حسابش میکنم البته اگه یاری کنه تا اوامر خدا رو اطاعت کنیم یا به تعبیر پیامبر(ص) «نعم العون علی طاعة الله» باشه و چنین خانم دوس داشتنی رو امانت حساب نمیکنم. البته این نظر شخصی خودم هست شاید دوستان مخالف باشند
    سلام
    بنده هم تسلیت میگم
    و با نظر شما مخالفم
    زن نزد مرد امانت هست و حتی به مردان توصیه شده که (هر ار گاهی) خانم خود را امانت خدا خطاب کنند، در این صورت زن در خانه شوهر احساس امنیت و آرامش بیشتری خواهد کرد. همه مردان را هم با خودتون مقایسه نکنید......

2. 4 کاربر از پست مفید somayehfaridi سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع