سلام عزیز
میدونین تو حرفاتون تناقضات فراوانی وجود داره؟بسیار بسیار فراوان. عزیز جوابهاتون رو بخونین خودتون متوجه میشین. شما رو صندلی نشستین بهتره اون صندلی از آرامش شما سرد بشه نه داغی صندلی داغتون کنه.همون اول گفتم که سبک رو عوض میکنم.ببینین مهدی جان اینجا حرف از فرد و ذاتش نیست بلکه حرف از عمل است .کسی اجازه نداره به طرف توهین یا حمله کنه بلکه عملکرد فرد مورد نقد قرار میگیره پس کلمه ای مثه عزیزم و جان و... به ذات شخص برمیگرده و بقیه حرفا به عملکرد . این دو مقوله فرق دارن مهدی جان. عزیز و جان گفتن بنده الکی نیست چون به ذات و شخصیت طرف برمیگرده اما انتقاد و سوال بنده به عملکرد رفیقمون برمیگرده . وشما هم بهتر میدونین که این دو تا کاملا جدا هستند .... مهدی جان بهتر نیست که عقاید طرف رو نشانه بگیریم و این حرف قرآن و ائمه است . بنده از عملکرد میپرسم و نقد میکنم اما شما با عقاید و ذات کار دارین.بنده به این مقوله وارد نمیشم و عقاید طرف برام اهمیت دارند
ثانیا عزیز شما اصلا به سوال توجه نمیکنین. بنده چه درحدی باشم یا نباشم مهم نیست. بنده هم میدونم باید جدا بشن و گفتم جدا بشن ولی حرف بنده این است که وقتی شما به یک مشکل رسیدگی میکنین چرا با نام کاربری عادی رسیدگی میکنین خب این کم کاری است چون طرف شاید شمارو نشناسه.فعالیت با نام کاربری عادی و رسیدگی با نام کاربری مدیریت...درسته عزیز؟ شما حرف و سوال بنده رو خوب نمیخونی اونوقت از سطح فهم و برداشت و...بنده حرف میزنی.
شما رو صندلی داغ که خودتون داوطلب شدین تحمل نظرات رو ندارین و هرکس بگه بهش حمله میکنین آیا این سبک آمرانه نیست عزیز من{این عزیزمن به ذات شما برمیگرده و آمرانه به عملکردتون}؟
بنده اینجا نیومدم که به مشکل بخورم هیچ کس چنین نیتی نداره.اومدم دوستانه سوال بپرسم.جوابهای شما طبق پیش زمینه داده میشه برا همین سوالات طور دیگه برداشت میشه
مهدی جان خودتون دعوت کردین اگه راضی نیستین میتونیم ادامه ندیم

علاقه مندی ها (Bookmarks)