کـــــــاربر فــــعال
کـــــــاربر فــــعال
کـــــــاربر فــــعال
یار همراه
سلام
واقعا بخاطر جملات خسته نباشی
یه تعداد سوال
کارتون مورد علاقت؟؟؟؟
پت و مت کدومشون پت بود کدوم مت؟؟؟
کلا چرا یه عده رو من؟؟؟؟؟
کبریت مگه بی خطرم میشه؟؟؟؟؟
ای جاسوس نامرد
خسته نشدی از این سوالا؟؟؟
دایی عمو یا خاله شدی؟؟؟؟؟؟(خالش خیلی مهمه)
یکی از بهترین خاطرات مدیریت؟؟؟؟
بهترین خاطره از سایت؟؟؟
یه جوک بگو(به جای قومیتش بگو یه قمییا غضنفرم خوبه)
اونی که تو سایت رو مخته چه تذکری میدی بهش؟
عملش چی میکنی؟؟؟؟
بهترین کادو تولدت؟؟
بهترین کادویی که دادی؟؟؟؟
شب ولنتاین کجا بودی کلک؟؟
برنامت چیه؟؟؟
واسه پیشرفت سایت؟؟؟؟
الان دقیقا کجایی؟؟؟؟
کی اوجاس؟؟؟
مست تالار مدیریت؟؟؟؟؟
دیشب فوتبالو دیدی؟؟؟؟؟
چطور بود؟؟؟
یه عده سوسک شدن چقد ما خندیدیم نخندیدی؟؟؟؟
چرا نماد عشق گل رزه؟؟؟؟؟
راسته که میگن عشق یه چیزی مث کشک و دوغه؟؟؟؟
اگه کسی دوغ دوس داشته باشه باید چه کنه؟؟؟؟
دلبستن سختره یا دلبریدن؟؟؟؟؟؟
اگه واسه رسیدن به هدفی مجبور باشی کسیو فدا کنی میکنی؟؟؟؟
نظرت راجع به این؟؟؟؟؟http://www.njavan.com/forum/showthre...B9%DA%A9%D8%B3
سنت با یونانی این میشه رو که نیست سنگ پا قزوینه گفتم خودم بگم بهت:
XXVI
یادگرفتی؟؟؟؟؟
و در انتها اعصاب ندارم دارم فحشت میدم![]()
ویرایش توسط رضوس : 27th February 2013 در ساعت 02:27 PM
خدایا تو آنی که آنی توانی جهانی چپانی ته استکانی.
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست/آنقدر سیر بخند که غم از رو برود
سلام.خسته نباشین
بله شما نميتونين به همه بگين كي هستين اما ميتونين و وظيفتون اين است كه اسمي رو انتخاب كنين كه وقتي كاربر با شما برخورد كرد بفهمه كه مسئول هستين و بجای (دی جی مهدی) میتونستین (مدیر انجمن) بذارین و یا یه صفحۀ پروفایل دیگه ای به اسم مدیر انجمن داشته باشین که وقتی لازم باشه از همون استفاده کنی. یه عزیزی به بنده گف که مدیر انجمن باهات حرف زده بنده گفتم نه خیر بنده با ایشون حرف نزده ام و ایشون هم شمارو معرفی نکردن تا اینکه اینجا خودتون به خواهرمون گلبرگ خودتونو معرفی کردین و بنده شناختمتون. مهدی جان قبول کنین که این اصلش است و إلا اصلا درست نیست که کاربر با کسی که نمیشناسه و مسئول نیست حرفشو بزنه. درسته؟
مهدی جان اخراج کاربر نه تنها افتخار نداره بلکه مضر هم هست جریان مخالف باید در هر محیطی باشه و همین جریان مخالف باعث پیشرفت میشه{البته افراد مخالفی که به حریم خصوصی کاربران دیگه تجاوز نکنه} اگه جریان مخالف وجود نداشته باشه نشان از سقوط و پسرفت محیط میده و باید به محیطمان شک کنیم.اخراج کاربر آخرین راه حل است یعنی موقعی که این کاربر به حریم خصوصی دیگر کاربران تجاوز میکنه. مثالش همین کشور عزیزمان و فتنه سبز است. اگه این جریان به وجود نمی آمد ولایت مداری هیچوقت تقویت نمیشد. این شک باعث متحد شدن بیشتر شد اگه این افراد را همون اول به بیرون هدایت میکردن باعث ایجاد خفگان میشد درحالی که با رهبری مفید و سازنده این جریان مضر به یک جریان مفید تبدیل شد.اخراج اصلا درست نیست.باید وقایع مدیریت بشود نه کاربر اخراج شود.
بنده هم وقتی از قرآن میگم میگم وحی منزل و در ایران هیچ احدالناسی نمی تواند بگوید که به اندازۀ دکتر رضائیان از مدیریت سررشته دارد. دکتر رضائیان مدیریت و نظریه های غربی رو با جامعه و فرهنگ ما تطبیق داده و اون نظریه ها رو قابل استفاده در محیطمان درآورده.آیا باید به افراد این چنین نباید رجوع کرد؟اگه رجوع نشه محیط آشفته میشه.اینطور نیست؟رضائیان تقریبا پدر مدیریت ایران عزیز است.
میتونم منبع این حرفتونو بپرسم؟{مدیریت تماما نظریه تجربی هست و وحی نیست } به هیچ عنوان چنین چیزی در مدیریت نیست. مدیریت اسلامی ما توش وحی هم هست البته نه همه.اون جاهایی وحی نیست که چیزی دستور داده نشده.
حالا شمااستفاده کردین و جواب نداد گذاشتین کنار؟
مهدی جان این حرف شما{به کسی خوب برخورد میکنی و میبینی دوباره داره حرفایش بیخودش رو بازگو میکنه} نشان از سبک شما میده و کسی که جواباتون رو بخونه میفهمه که از سبک توهینی و آمرانه استفاده میکنین اونم به 2 دلیل: وقتی کسی شمارو نشناسه{به دلیل کم کاری شما} بالتبع هیچوقت مشکلش رو نمیگه چون اگه بگه خودشو به دردسر انداخته و باعث بدتر شدن وضع میشه، عزیز من کسی بیخود حرف نمیزنه و توهین و چنین حرف زدن اصلا درست نیست سمت شما به کنار و فرض میکنیم شما سمتی ندارین باز چنین حرف زدنی اصلا درست نیست.
برخورد سنگین صرفا توهین نیست شمادر پاسخهایی که میدین وضع رو بدتر میکنین درحالی که آرام هستین و محیط آرام است وقتی که وضع عادی نیست دیگه مشخصه چجور برخورد میکنین.
بنده انتظار دارم پیش فرض ها و پیش زمینه هارو بذارین کنار و از سبک خودتون بگین. مدیریت واقعا حساس است. شما سبک آمرانه را در محیط انعطاف پذیر اجرا میکنین و نتیجۀ این اخراج کاربران خلاق خواهد بود. هرچیز مخالف عقیدۀ ما لزوما باطل نیست. طوری نباشد که جریان محاکمۀ گالیله در کلیسا تکرار بشه که نتیجه اش الان غرب بی دین است که از لحاظ علمی پیشرفته و از لحاظ انسانی عقب مانده اند.
ممنون مهدی جان
الهی؛ تشنگی ام را در کسب علم و عملم را در آنچه رضایت توست قرار بده.
آمین
کـــــــاربر فــــعال
کـــــــاربر فــــعال
سلام عزیز
میدونین تو حرفاتون تناقضات فراوانی وجود داره؟بسیار بسیار فراوان. عزیز جوابهاتون رو بخونین خودتون متوجه میشین. شما رو صندلی نشستین بهتره اون صندلی از آرامش شما سرد بشه نه داغی صندلی داغتون کنه.همون اول گفتم که سبک رو عوض میکنم.ببینین مهدی جان اینجا حرف از فرد و ذاتش نیست بلکه حرف از عمل است .کسی اجازه نداره به طرف توهین یا حمله کنه بلکه عملکرد فرد مورد نقد قرار میگیره پس کلمه ای مثه عزیزم و جان و... به ذات شخص برمیگرده و بقیه حرفا به عملکرد . این دو مقوله فرق دارن مهدی جان. عزیز و جان گفتن بنده الکی نیست چون به ذات و شخصیت طرف برمیگرده اما انتقاد و سوال بنده به عملکرد رفیقمون برمیگرده . وشما هم بهتر میدونین که این دو تا کاملا جدا هستند .... مهدی جان بهتر نیست که عقاید طرف رو نشانه بگیریم و این حرف قرآن و ائمه است . بنده از عملکرد میپرسم و نقد میکنم اما شما با عقاید و ذات کار دارین.بنده به این مقوله وارد نمیشم و عقاید طرف برام اهمیت دارند
ثانیا عزیز شما اصلا به سوال توجه نمیکنین. بنده چه درحدی باشم یا نباشم مهم نیست. بنده هم میدونم باید جدا بشن و گفتم جدا بشن ولی حرف بنده این است که وقتی شما به یک مشکل رسیدگی میکنین چرا با نام کاربری عادی رسیدگی میکنین خب این کم کاری است چون طرف شاید شمارو نشناسه.فعالیت با نام کاربری عادی و رسیدگی با نام کاربری مدیریت...درسته عزیز؟ شما حرف و سوال بنده رو خوب نمیخونی اونوقت از سطح فهم و برداشت و...بنده حرف میزنی.
شما رو صندلی داغ که خودتون داوطلب شدین تحمل نظرات رو ندارین و هرکس بگه بهش حمله میکنین آیا این سبک آمرانه نیست عزیز من{این عزیزمن به ذات شما برمیگرده و آمرانه به عملکردتون}؟
بنده اینجا نیومدم که به مشکل بخورم هیچ کس چنین نیتی نداره.اومدم دوستانه سوال بپرسم.جوابهای شما طبق پیش زمینه داده میشه برا همین سوالات طور دیگه برداشت میشه
مهدی جان خودتون دعوت کردین اگه راضی نیستین میتونیم ادامه ندیم
آمین
کـــــــاربر فــــعال
برادر عزیزم آقا مهدی: اگر در مورد این حرفی که میزنین{خدا که از نیات خبر داره و شماهم که نماینده خدا نیستین تا از نیت خبر داشته باشین} درست گفته باشین از خدا میخواهم که بنده رو هدایت کنه و ببخشه{چون چنین صفتی از شیعه بعیده.شیعه کینه نگه نمیداره و کینه اولین ضررش به خود فرد برمیگرده} اما اگر درست نباشه و برداشتتون اشتباه باشه از خدا میخوام که شما رو ببخشه و هدایت کنه
براتون آرزوی موفقیت دارم برادر عزیز. انشاالله در زندگیتون هدایای عالی و خوبی را از خدا بگیرین.
یامولا علی(ع)
آمین
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)