:نه بابا خوب بود و سریع تموم شدخواستم سؤال نپرسم تا به این سؤالات جواب بدی بعد بپرسم مگه گذاشتی !!!!!!:زبل خان اینجا زبل خان اونجا
مگه نمیگی خرما با ماست رو امتحان نکردم پس از کجا فهمیدی بدمزه هست ؟!:خب معلومه دیگه بد مزه میشه
ولی من کله پاچه رو امتحان کردم بد گفتم بدمزه هست اونم در چند جا !!!!! خب بدمزه هست دیگه !!!!! نیست !؟:واقعا که به این خوشمزه گی بابا سوسول بازی در نیارین
من که کلاً به نصیحتا گوش میدم که ( کاملاً در جریانی که ) پس چرا میگی دختری گوش نمیدی ؟!:خب شما فرق داری ابر دختر هستی
میگما از نظر شما پیاده روی و کوهنوردی ورزش نیست احیاناً ؟!:کوهنوردی که با برنامه باشه ورزش هست ولی پیاده روی معمولی ورزش نیست باید کمی سرعت داشته باشه
یعنی از نظر شما فقط ورزش های رزمی یه نوع ورزش حساب میشه ؟!:نه ولی ورزشهایی مثل رزمی هم اراده رو بیشتر میکنه هم نظم فکری رو بهتر جدا از اینکه مجبور میکنه احترام رو برای افراد انجام بدین و مقابل ظلم و بدی ساکت نمونه طرف اکثرا
راستی من شطرنج هم بلدما !!!!!!!! این ورزش نیست ؟!:شطرنج ورزش ذهن هست و به شرطی مفید هست که فعالیت بدنی هم کناری انجام بدی نتیجه بهتری داره
این که میگن خواب یه نوع ورزشه حقیقت داره ؟! (واقعاً حقیقت داره ها ، حالا شما بگو نه ، فایده نداره ) ؟!::نه بابا هر کی گفته شک نکن حسنی بوده و تنبل
زندگی با ورزش یعنی چه ؟! بدون ورزش یعنی چه ؟!:زندگی با ورزش یعنی وقتی رو به سلامتی اختصاص بدین و بدون ورزش هم یعنی الکی نابود کردن
زندگی با ورزش بهتره یا بی ورزش ؟:با ورزش
چرا بعضی کوه ها رو نمیشه تهنایی رفت ؟!:چون تجربه میخواد و خب خیلی وقتها کار تیمی باید باشه
چرا تازگی ها تو کوه هم گشت ارشاد گذاشتن ؟! باور نمیکنی ؟! 2هفته پیش در توچال گشت بود !!!!!؟:اره کوه رو میخوان اسلامی کنن همینه دیگه به این میگن افراط زیاد
چرا هر وقت من میخوام برم کنسرت بابک جهانبخش ، یه کاری برام پیش میاد نمیتونم برم ؟! دلم میخواد برم !!!!!:حتما نمیسازه بهت کنسرتش بری شاید یهو لولو بشی
نظرت در مورد کتاب مردان مریخی و زنان ونوسی چیه ؟!:نخوندم والا
کتاب قورباغه ات رو قورت بده رو خوندی ؟! اگه خوندی به نظرت چجوری بود ؟!:نه نخوندم بهتر از این هست
تا حالا کتاب کیمیاگر رو خوندی ؟!:نه
تا حالا سری به کتابای تاریخی رمانی زدی مثل سینوهه یا پانته آ و ... ؟!:سینوهه رو کمی
بیشتر کتاب میخری یا کتاب دانلود میکنی ؟!:بیشتر از کتابخونه میگیرم
چرا الانه دانلود کردن باصرفه تر از خریدنه ؟!:بدلیل نبودن قانون کپی رایت با صرفه هست دانلود
با کدوم مرورگر راحت تری ؟!:فایرفکس و کروم
چرا از صبح تا شب فیس بوکت روشنه ولی خودت نیستی ؟! اینم یه جور سرکار گذاشتنه ؟!:واقع این مشکل دیگه از زاکربرگ هست وگرنه من کلا نیم ساعت تو فیس بوک میام
بلاخره آدرس محمد شوماخر رو پیدا کردی در فیس بوک یا نه ؟!:اره بابا دارمش برات میفرستم
بیشتر تو یاهویی یا فیس بوک ؟!:اگر نت بیام یاهوم روشنه تا برم
والا ما یه بار هم تو یاهو بودیم هم تو فیس بوک هم تو سایت یدفعه دیدیم تو هر سه تاش با هم پیام دادی !!!! چجوری چندتا کار رو با هم انجام میدی ؟!:این دیگه از توانایی ذاتی هست
چرا من هرکاری نکردم نتونستم با هم پیام بدم ؟!جنوب بهتره یا شمال ؟! چرا و به چه دلیل؟!:نمیدونم والا باید فکر کنم تمرینات مراقبه داشته باشی تا بتونی.شمال از نظر راحتی ولی جنوب از لحاظ همزبونی و تنها نبودن.
میدونستی تو دریای جنوب غرق نمیشی ؟!:پس چرا چند نفر غرق شدن چند وقت پیشا.چرا
شما که هم شمال تشریف بردی هم جنوب به نظرت کدوم دریا بهتر بود ؟!:والا جنوب به نظرم بهتر هست سواحلش قشنگتره
آب دریای جنوب شورتره یا آب دریای شمال:امتحان نکردم
واقعاً مشکی یه رنگه ؟!:اینطور میگن
اگه عشق یعنی آرامش پس چرا قرمز نماد عشق شناخته شده ؟! قرمز که یعنی شور و هیجان ؟!:یعنی شور و هیجان لذت بخش که ارامش میاره
چرا همه گل رز کادو میدن به هم ؟! مگه گل قشنگتر از اون وجود نداره ؟! وجود داره ها !!!!!:خب این بیشتر جا افتاده وگرنه گلایول بهتره
رنگ های مورد علاقتون به ترتیب ؟! تا هفت رنگ رو نام ببر ؟!:قرمز-سبز-نارنجی-زرد-مشکی-ابی-طوسی
چرا بچه ها از خط خطی کردن خوششون میاد ؟!:چون حس خلاقیتشون رو نشون میدن کیف میکنن
چرا بچه ها از ایجاد صدا یا مو کشیدن لذت میبرن ؟!:این دیگه باید از خودشون پرسید عجیبه
چرا بچه ها وقتی راه میوفتن کسی جلودارشون نیست و میخوان تا شب راه برن ؟! پاهاشون خسته نمیشه ؟!:بالاخره میگن سگ بگیره جو نگیره .اولش جو گرفته اینجور راه میرن بعدش میبینن نه بابا کیف نمیده زیاد
چرا واقعاً الان دلم موخواد .... ! آخه یعنی چی ؟! مجبور به ویرایش شدم به خاطر جابجایی حروف !!!!:اخی حواسپرتی هست و هزار مشکلات جهانی
فکر کنم سؤالات خیلی زیاد شد و تا فردا که من بیام هنوز در حال جواب دادن باشی !!!! پس فعلاً با اجازه تا بعد !

علاقه مندی ها (Bookmarks)