کـــــــاربر فــــعال
:میگم یادم نمیاد 1 بود یا 4 ولی فکر کنم اون یک موثق هست برای خیلی وقت پیش هست دقیق یادم نیست فقط میدونم یکی از این 2تا بودهنوز به درجه خدایا توبه نرسیدی ؟!:نه بابا شما که میشناسی پوست کلفتم
چی طبیعیه ؟! این که من به حرفت گوش ندادم طبیعیه ؟! چرا ؟! اصلاً این کلمه طبیعی چرا همه جا به کار میره ؟!:طبیعی هست دختری اصولا زیاد به حرف کسی گوش نمیدی .این جدیدا مد شده کلاس داره یاد بگیر کلمه سال جدید هست
آره !!!!!!!!!!!!! هنوزم میگی کله پزی !!!!!! پس کی اون همه آبمیوه برات گرفت ؟! دستم تاول زد !!!!! :اخی همش رو اقا مصطفی درو کرد چیزی به من نرسید نامردا
یادمه یه افرادی از این خوراکی های کاملاً بهداشتی دربند خیلی دوست دارن !!!!! شما نبودی احیاناً ؟!:من که خیلی دوست دارم شک نکن
درجه بالا با حقوق ثابت یعنی چی ؟!:یعنی کلا سر کاری هست
خب پلاستیک یا دستمال کاغذی ببر آشغالاتو بریز توی اون !!!!! اصلاً بریز تو جیب شلوارت !!!!! چرا شهر رو خراب میکنی ؟!:نه دیگه گاهی میگم بازم گاهی این عمل غیر اسلامی رو انجام میدم
چرا میگن ئخترا باید حتماً کیف همراهشون باشه ؟!:ماشالله از بس وسایل و متعلقات زیادی دنبالشون هست
پس چرا هر وقت من کیف گذاشتم ، کیفم رو زدن ؟!:خب شما مایه داری مهم نیست برات کیفت بخاطر همین میدی در راه خدا
مگه چشات چجوریه ؟!:برق میزنه بدجوری
بهت دارم میگم خرما رو با ماست بخور !!! خرما طبعش گرمه با ماست که طبعش سرده مخلوط بشه میشه خنثی ! نتیجش هم میشه آرامش پس از خستگی !!!!!:اخه باید ادم خوشش بیاد نمیاد دیگه خیلی بد مزه میشه
بلاخره کمترین نمرت 1 بود یا 4 ؟! سر چه درسی ؟!
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

قبل از هر گونه فعالیت در سایت به قوانین توجه نمایید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)