دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 181

موضوع: رواج نوعی عریانی جدید میان زنان بدحجاب/کشف حجاب جدید در حال اجراست!

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    دوست آشنا
    رشته تحصیلی
    C@/\/\P\/T(-R
    ارسال تشکر
    8,061
    دریافت تشکر: 4,739
    قدرت امتیاز دهی
    7123
    Array
    Outta_Breathe1020's: جدید59

پیش فرض پاسخ : رواج نوعی عریانی جدید میان زنان بدحجاب/کشف حجاب جدید در حال اجراست!

نقل قول نوشته اصلی توسط Akhsham نمایش پست ها
    نمیدونم ولی خوب من هم آقام هم محترم!
    همشو خوندم کلی هم برات جوابیه نوشتم و همشو پاک کردم... چون خسته شدم... خسته شدم از اینکه درجا زدیم... خسته شدم از اینکه میام 600 سطر جواب مینیویسم مثلا برای تو یکی دیگه میاد جوابیه منو نقل قول میکنه هر چی دلش میخواد میگه و اخرش مثلا میگه زنا که خوب اصلا بهتره کار نکنن!!!! دنیا داره کجا میره ما گیر چی هستیم... بخدا همشم تقصیر دولت نیست... طرف میبینی (نه از بچه های سایت) فوق لیسانس دغدغه اش اینه که دست دختر تا کجا میتونه بیرون باشه!
    اینکه میگی پسرا اینجوری شدن بعضیاشون و رم کردن هم دلیل داره... چون تعریف ها برداشته شده از جامعه... قدیم مسجد مسجد بود کاباره کاباره!! با یه پسری داشتیم حرف میزدیم در مورد همین مسائل و خواست اثبات بکنه به چدر و این حرفا نیست... سال 84-85 بود... رفت با 2 تا دختر چادری صحبت کرد گفتم داری چه غلطی میکنی الان میزنن دهمونو صاف میکنن ... رفت و اومد گفتم دیدی زدن تو تیریپت... خندید... پسفرداش گوشیشو داد گفت اینو یه نگاهی بنداز... بله... اونم نه یکیش... من تا 1 هفته داشتم سرمو میکوبیدم به دیوار... در عوض دختر دیدم کلا مانتوش 50 سانتی متر مربع!! نماز شب میخوند... خیلی از پسرا هم خواستن باهاش دوست شن نتونستن... حالا چی شد اینا رو گفتم؟
    آهان... الان هیچی تعریف شده نیست... اینم که چه کاری میشه کرد و چه نسخه ای میشه پیچید... این قضیه خیلی ریشه های پیچیده تری از این حرفا داره و کار یه تیم تخصصیه جامعه شناسی و روانشناسیه...
    نمیدونم چرا باز میخوام هر چی نوشتمو پاک کنم
    با حرفی که گفتی در جا میزنیم موافقم! خیلی جاها و خیلی مباحث کارمون شده فقط بحث کردن و حرف زدن! اما گاهی وقتا هم تا حرف ها زده نشه کاری هم انجام نمیشه...

بله... همه چی دست آقایون نیست! دخترا هم بد شدن! دخترا هم مقصرن! زیاد هم مقصرن! آقایون و خانوما هر کدوم به نحوری... هر کدوم سهم خودشونو دارن توی این اتفاقات!

اگه ماها که الان اینجا سر این مسائل بحث می کنیم، بتونیم تفکر دو نفر رو عوض کنیم، چه آقا و چه خانوم... به نظرم خیلی چیزا عوض میشه!
    همه چیز به پوشش و چادر و مانتو و غیره نیست... کاملا مشخصه از وضعیتی که هست و می بینم و می بینیم....!
    و مجازات تخفیف یافته ات این بار حبس ابد در این دنیاست...!!!

Nearly 1 billion people go to bed hungry every night and every year 2 million children die from malnutrition

شاید صدای مرگ بود که میگفت: تو هم اگر قاتل نباشی، سارق حیات این ها بوده ای...

2. 3 کاربر از پست مفید Outta_Breathe1020 سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)