نمیدونم ولی خوب من هم آقام هم محترم!
همشو خوندم کلی هم برات جوابیه نوشتم و همشو پاک کردم... چون خسته شدم... خسته شدم از اینکه درجا زدیم... خسته شدم از اینکه میام 600 سطر جواب مینیویسم مثلا برای تو یکی دیگه میاد جوابیه منو نقل قول میکنه هر چی دلش میخواد میگه و اخرش مثلا میگه زنا که خوب اصلا بهتره کار نکنن!!!! دنیا داره کجا میره ما گیر چی هستیم... بخدا همشم تقصیر دولت نیست... طرف میبینی (نه از بچه های سایت) فوق لیسانس دغدغه اش اینه که دست دختر تا کجا میتونه بیرون باشه!
اینکه میگی پسرا اینجوری شدن بعضیاشون و رم کردن هم دلیل داره... چون تعریف ها برداشته شده از جامعه... قدیم مسجد مسجد بود کاباره کاباره!! با یه پسری داشتیم حرف میزدیم در مورد همین مسائل و خواست اثبات بکنه به چدر و این حرفا نیست... سال 84-85 بود... رفت با 2 تا دختر چادری صحبت کرد گفتم داری چه غلطی میکنی الان میزنن دهمونو صاف میکنن ... رفت و اومد گفتم دیدی زدن تو تیریپت... خندید... پسفرداش گوشیشو داد گفت اینو یه نگاهی بنداز... بله... اونم نه یکیش... من تا 1 هفته داشتم سرمو میکوبیدم به دیوار... در عوض دختر دیدم کلا مانتوش 50 سانتی متر مربع!! نماز شب میخوند... خیلی از پسرا هم خواستن باهاش دوست شن نتونستن... حالا چی شد اینا رو گفتم؟
آهان... الان هیچی تعریف شده نیست... اینم که چه کاری میشه کرد و چه نسخه ای میشه پیچید... این قضیه خیلی ریشه های پیچیده تری از این حرفا داره و کار یه تیم تخصصیه جامعه شناسی و روانشناسیه...
نمیدونم چرا باز میخوام هر چی نوشتمو پاک کنم

علاقه مندی ها (Bookmarks)