خیلی قشنگ بود آفرین به هنرت خانم هنرمنداما اگه سبد هندونتو از تیکه اون یکی هندونت در میووردی برش تیکه های هندونت قشنگتر می شد و اگه یکم واسه تزیین گلپر و گردو روی انارت میریختی البته کم که تلخ نشه هم خوشمزه میشد هم زیبا.اما گلایی که با پوست هندونت دراورده بودی خیلی زیبا بود اگه میشد اناراتو توش بریزی خشگل میشد. البته فضولی نباشه ها یه پیشنهاد دوستانه بود.
![]()





اما اگه سبد هندونتو از تیکه اون یکی هندونت در میووردی برش تیکه های هندونت قشنگتر می شد و اگه یکم واسه تزیین گلپر و گردو روی انارت میریختی البته کم که تلخ نشه هم خوشمزه میشد هم زیبا.اما گلایی که با پوست هندونت دراورده بودی خیلی زیبا بود اگه میشد اناراتو توش بریزی خشگل میشد. البته فضولی نباشه ها یه پیشنهاد دوستانه بود.

پاسخ با نقل قول


علاقه مندی ها (Bookmarks)