همکار تالار سایر موضوعات
باید بگم این جملاتو از ته دلم گفتم و هیچوقت دوست نداشتم و ندارم تعریف بیجا بکنم..اینا هم به لطف قلب مهربون خودته گلم
و اما در مورد اسم زیبایی که انتخاب کردی باید بگم که از زمانی که این اسم زیبا رو تو کتابای ادبیات خوندم و معنیشو فهمیدم لذت بردم و حس خاصی بهش داشتم که همون حسو واسه تو ایجاد میکنه تو وجودم
منم همیشه از خدا همینو خواستم"وجودی که باعث آرامش باشه" ایشالا![]()
همکار تالار مهندسی عمران
خسته نباشی عزیزم![]()
سه چیز را با احتیاط بردار: قدم، قلم ، قسم!
از سه چیز کمک بگیر: عقل ، همت، صبر!
اما سه چیز را هیچ گاه فراموش نکن: خدا، مرگ و دوست!
همکار تالار سایر موضوعات
دوست آشنا
سلام عزیزم
خیلی عالی بووود
ببخشید که یکم دیر اومدم![]()
هر صبح پلکهایت فصل جدیدی از زندگی را ورق می زند !
سطر اول همیشه این است : خدا همیشه با ماست . . .
پس بخوانش با لبخند !!!![]()
همکار تالار مهندسی کامپیوتر
خیلی قشنگ بود آفرین به هنرت خانم هنرمنداما اگه سبد هندونتو از تیکه اون یکی هندونت در میووردی برش تیکه های هندونت قشنگتر می شد و اگه یکم واسه تزیین گلپر و گردو روی انارت میریختی البته کم که تلخ نشه هم خوشمزه میشد هم زیبا.اما گلایی که با پوست هندونت دراورده بودی خیلی زیبا بود اگه میشد اناراتو توش بریزی خشگل میشد. البته فضولی نباشه ها یه پیشنهاد دوستانه بود.
![]()
کاربر جدید
کاربر جدید
عزیزم سفره خیلی قشنگی بود.آفرین به سلیقت.مهم اینه که نمونه این سفره رو هیچ جا ندیدیم و بر آمده از ذوق شخصی شما است و یک ایده نو هست.![]()
همکار تالار مکانیک
Dorna dordone ایشون درباره سفره نظر خواستن؛ منم نظرم روگفتم.از شما هم نصیحت و راهنمایی نخواستم.اینکه، شما غذایی رو که دوست ندارین، میخورید؛ به من ربطی نداره.
همکار تالار مهندسی برق
من قصد نداشتم راجع به خودم حرفی بزنم و همچین کاری هم نکردم فقط کلیات رو عرض کردم
صراحتم رو جسارت تلقی نفرمایید
باتشکر
- - - به روز رسانی شده - - -
من قصد نداشتم راجع به خودم حرفی بزنم و همچین کاری هم نکردم فقط کلیات رو عرض کردم
صراحتم رو جسارت تلقی نفرمایید
باتشکر
...خدایا....
من به تو اعتماد میکنم که رمز ایمان واقعی من است...
دوست جدید
ممنون لذت بردم![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)