نقل قول نوشته اصلی توسط مجتبی حسینی فهرجی نمایش پست ها
اینکه ادبیاتی پسندیده داشته باشد نه اینکه با ادبیاتی اینچنین صحبت کند ((نمی خواهم این انجمن را بهم بریزم )) مگر اینجا چاله میدان است
منظور من این بود که با بحث کردن من ممکنه انجمن نظمش بهم بخوره. منظورم این نبود که اینجا فحش و دری وری نثار دیگران میکنم.

اینکه خود را بالاتر از دیگری نداند و بخواهد یک بحث پایاپای داشته باشد و نگوید ((اینجا فردی را نمی بینم که مثل خودم باشه))
بهتره سعی نکنید به کسی ضربه بزنید با سوء استفاده از حرفاش، این کار خلاف اخلاقه. منظور من اینه که حوصله بحث با کسایی که از غیر معصوم پیروی می کنند را ندارم. نه اینکه شما ها در حد بحث با من نیستید. من همچین جسارتی نمیکنم.

شما هم مثل آمریکایی ها خیلی خودتان را بالا می دانید
بجای اینکه به جنگ با کشور پیشرفته ای مثل آمریکا برید. سعی کنید اون ها رو الگو قرار بدید و مثل اون ها پیشرفت کنید.
روایت داریم به پیامبر گرامی اسلام صلی الله علیه و آله و سلم خبر رسید که در فلان جا فلان سلاح را ساخته اند. پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم دستور دادند که بی درنگ به آنجا بروید و ...(تا آنجا که یاد بگیرند آن سلاح را بسازند.)
از این روایت چنین برداشت می شود که اگر درجایی پیشرفتی دیده شد، جامعه ی اسلامی باید تلاش کند تا همانند جامعه ی پیشرفته، پیشرفت کند.
من هم چنین میکنم و به خودم میبالم که به روایات چنگ میزنم. که در موقع حساب و کتاب همین آیات و روایات هستند که برای من حجت می شوند.

و ..........نمی نویسم تا از بحث خارج نشویم
حقیر هم در پست قبلی خودم عرض کردم به ادامه ی بحثتان بپردازید. (اما شما به ادامه بحثمان پرداختید.)

والسلام علی من اتبع الهدی
یاعلی