اینجوری که شما می گی یعنی خالق ما عرب زبونه و زبون دیگه نمی فهمه ؟
بس کنید دیگه خودتون را به نا آگاهی زدید یا واقعا آگاهی ندارید
خالق ما به زبون خاص صحبت نکرده و کتاب آسمانی به زبان آریایی داره زبان عبری داره زبان عربی هم داره پس ما طبق گفته شما باید همه این زبان ها را یاد بگیریم
نه آقای محترم ولی چیزی که هس میبینین قران به زبون عربی هس و به زبون عربی به پیامبر نازل شده من نمیگم خدا عرب زبونه ولی اینو میگم که کتابشو به زبان عربی به پیامبرش نازل کرده هیچ کار خدا هم بی حکمت نیست پس لازمه که یکم عربی یاد داشته باشیم
اینجور که شما حرف میزنین ینی شما اصلا آگاهی ندارین
دوستان به چند نکته توجه کنیم:
قرآن به این علت به زبان عربی نازل شده، که زبان عربی کاملترین قواعد و دستور زبان را دارد و از این جهت بر دیگر زبانان برتری دارد.
در ضمن با این عربی که در ایران تدریس میشه، دانش آموزان هنر کنند می تونن به تست های کنکور پاسخ بدهند، کسی که بخواهد به تفسیر قرآن بپردازد، به حوزه می رود و درس می خواند. تفسیر و فهم از قرآن چیز آسانی نیست که با 6 سال عربی چرتی که در مدرسه درس داده می شود چیزی از این کتاب آسمانی بزرگ فهمید. ممکن است کمک کند، ولی با وجود تفاسیر مختلف از مراجع، چه نیازی به این کار است؟
از طرفی قرآن طوری نازل شده که هر کسی به اندازه توانش از این مائده الهی استفاده می کند و هر کس با هر فهمی می تواند چیزهای زیادی از آن فراگیرد.
پس هیچ ربطی به یادگیری عربی ندارد !!!!!!!
تو روحتو به من فروختی، لازمه بهت یادآوری کنم؟ یادته اون شبی رو که به خدا گفتی حاضری هر کاری بکنی تا یه قرار داد ضبط بگیری؟ تو نمی تونی یه روحو بکشی حتی اگه بخوای
منم از عربی اصلا خوشم نمیومد! اما بلد بودن هر زبانی به درد میخوره اینو توی مکه وقتی سوار تاکسی بودم کاملا درک کردم، البته فروشنده هاش مثل بلبل فارسی حرف میزنن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)