کاربر جدید
سلام آبجی . این درسته . پسرابرای اینکه مخ دختر رو بزنن و به اهداف کثیفشون برسن میگن واسه ازدواج میخوایمتون . البته همه اینطور نیستن . مثلا خود من به خاطر اینکه به زیدم گفتم من تورو واسه ازدواج نمیخوام و فقط دوستی ، باهاش بهم زدم. البته وقتی دیدم داره بهم عادت میکنه این کارو کردم .
اصولا پسرا دارای اعتماد کم هستن . یعنی اینکه ترجیح میدن به دختری که نمیشناسن ازدواج کننولی با دختری که باهاش دوستن ازدواج نکنن وفقط به خاطر عدم اعتماده .
برادر من با زیدش ازدواج کرد والانیه بچه خوشکل و شیرین زبون دارهکهفقط با من لج میکنه . الحمد الله هیچ مشکلی هم ندارن .
کاربر فعال سایت
کاربر اخراج شده
یار همراه
خدایا تو آنی که آنی توانی جهانی چپانی ته استکانی.
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست/آنقدر سیر بخند که غم از رو برود
یار همراه
خدایا تو آنی که آنی توانی جهانی چپانی ته استکانی.
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست/آنقدر سیر بخند که غم از رو برود
کاربر جدید
منم با آقا mahdi و Alpha جان موافقم اما يه سوال اينكه قبلا اينطور نبود اوضاع حالا بدتر شده چراااااا؟؟؟؟قديما بازيچه كردن و بازيچه شدن خيلي عرف نبود اما حالا وقتي به يكي ميگي دوست جنس مخالف ندارم اول ميخنده بعد ميگه مگه ميشه نداشته باشي؟؟؟واقعا؟؟؟؟!!!!!!
خـــــــداوندا در این دنیــــــــآ همین بس کهــ تـــــو را دارمــــ جبـــران تمــــــــآمی نداشته هــــــآی من است....✿
یار همراه
یه سوالی دارم بچه ها.وقتی از رابطه یک دختر و پسر، روابط جنسی و فیزیکی رو حذف کنی، اونچه باقی میمونه از نظر من میشه دوستی ساده و من هیچ مشکلی توش نمیبینم.
حتی گاهی وقتا لمس ساده رو هم میشه فاکتور گرفت.
خواهش میکنم جواب بدید تا برسونمش به این بحث.تا معین بشه که میتونیم با هم همدل بشیم و راه درست رو پیدا کنیم یا نه.
لطفا بگید دین یعنی چی؟از نظر شما دین یعنی چی؟ما جوونا که عادت داریم به هر چیزی از دید خودمون نگاه کنیم حالا چه درست چه غلط.دیدتون درباره ی دین چیه؟
یار همراه
یار همراه
ممنون سعید که جواب دادی.دین میشه گفت راهی برای زندگی
ولی دین باید جوابگوی نیاز جامعه باشه
راهی برای زندگی هست.اما دقیق ترش اینه که برنامه ی زندگی هست.
این جمله بسیار بزرگیه.برنامه ی زندگی.یعنی اصول زندگی رو میشه توی دینی که ازش پیروی میکنی پیدا کنی.پس هر چه دین کاملتر نتیجه ی بهتری از زندگی میشه گرفت.
در کنار دین ما عقل داریم که بتونیم گفته های دین رو درست پیاده کنیم.
پس میشه فهمید که دینداری بدون عقل یعنی ادا در اوردن.و تعقل بدون در نظر گرفتن دین هم یعنی گمراهی.
پس سعی نکنیم با عقل کوچیک خودمون به تمام قضایا نگاه کنیم.ما انسان های هوشمندی نیستیم.اولین انسان ها هم نیستیم.و فکر نکنیم که این نیاز ها و این حس ها و این اتفاقات فقط برای ما افتاده.
فکر نکنیم که 500 سال پیش دختر و پسر همچین حس هایی نداشتند.
همیشه بوده.برای همین دین کامل ما یه چیزهایی رو عملا بیان کرده که تا قیامت حکمش ثابت هست.دیگه شرایط جامعه عوض شده و زمونه عوض شده و نیاز جووناست و .... همه بیخود هست.
وقتی طبق نظر شخصیمون درباره ی این مسائل حرف میزنیم این نشان از آگاهی ما که نیست هیچ نشان از کوتاه فکری ماست.چیزی که قرن هاست همه دارن باهاش دست و پنجه نرم میکنند رو ما با 2سال تجربه میایم واسش راهکار میدیم.واقعا خنده دار نیست؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)