در زندگی هرگز نشو مدیون احساس کسی....
نا بناشد رایگان مهرت گروگان کسی.....
گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی........
صبر کن گوهر شناس لایقی پیدا شود...........
واااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااییییییییییییییییی یییییییی نمیدونی پسرا چی هستن!!!!!!!!!!!!!!! از داداشای خودم گرفته!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
باورت نمیشه چه فیلمایی که بازی نمیکنن!!!!! یعنی در تصورتم نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! به تمام معنا شاخ ...........
حالا شاخ که خوبه واقعا آدم متاسف میشه که .....
گاهی اونقدر من عصبانی میشم یه لحظه واقعا اون همه مهر و محبت نسبت به داداشم رو دیگه حس نمیکنم
یبارم پسرخالم توی یه مبارزه توی باشگاه سرش زخمی شد بعد به این دختره گفته بود من واسه تو با خونوادم دعوا کردم سرمو زدم به شیشه
به اونیکی گفت من واسه تو اینکارو کردمتا خونوادم راضی شن! پس صبر کن
دختره شک میکنه .. منو پیدا میکنه آخه اگه داداشم وقت نداشته باشه پسر خاله هام منو میبرن کلاس میارن
خلاصه این دختر خانومه میاد آموزشگاه منو پیدا میکنه ازم میپرسه که واقعا این توی خونه سر من دعوا میگیره؟
منم همه رو گذاشتم کف دستش گفتم دروغ میگه این!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!آخه تو واسه چی حرف یه پسرو باور میکنی!!!!!!!! تو برو به زندگیت بچسب!!!!!!!!!! و واقعا هم همینطور شدا!!! هیچ کدوم این دوست دختراشو نمیخواد
البته خب شاید هم یک در یک میلیون کسی باشه که در طی دوستی واقعا دختر رو بخواد
اما اون هم بعد توی زندگی بجای شوهر میشه زندانبان........البته امیدوارم اینطور نشه...
در هر صورت در این زمینه پسر جماعت .....
( در پرانتز دور از جناب همه ی پسرای خوب....)
ولی توی این زمینه ی دوست و دوست بازی، اینا چیزی هست که من هر روز تو خونه و خونواده دارم از داداشا و پسر خاله هام میبینم.....
![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)