دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 36

موضوع: 【★】اسرائیل کشوری که در زمان جنگ به ایران سلاح فروخت【★】

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    رشته تحصیلی
    مهندسی عمران
    ارسال تشکر
    11,136
    دریافت تشکر: 25,270
    قدرت امتیاز دهی
    0
    Array
    M@hdi42's: لبخند

پیش فرض پاسخ : اسرائیل کشوری که در زمان جنگ به ایران سلاح فروخت

نقل قول نوشته اصلی توسط kamanabroo نمایش پست ها
    اولا : خاطرات چند تا رزمنده ساده نه! همون چند تا رزمنده ساده اگر نبودند الان من و شما اینجا با هم حرف نمی زدیم!

ثانیا: نوار و فیلم و نامه و ... همه اش موجوده! فیلمهایی که توی مجلس از آسیب های جنگ اون هم نه از زبان رزمنده ها بلکه از زبان وزیر دفاع وقت!
    به نظر شما وزیر دفاع وقت که باید از این جور مسائل و کمک و .. اطلاع داشته باشه دیگه...

ثالثا: می دونید مشکل ما چیه؟ البته مشکل همه ما نه بعضی هامون! اینه که همیشه نگاهمون به دهن اونوری هاست که ببینیم کی چی می گن!

می یاییم حرف ها و استدلالهای اون ها رو می گذاریم روی چشمامون بدون اینکه قبلش کمی مطالعه و بررسی کنیم ببینیم که اصلا چه خبر بوده و جنگ روانی که اینا دارن می کنن کجا رو هدف گرفتن

این از سادگی ماست که تا یه حرفی از طرف امریکا و اسرائیل به گوش ما می خوره بگیم حتما یه چیزی بوده که میگن و اره بالاخره اونا وقتی بگن.. بعد نسبت به خودمون قضاوت معکوس کنیم!

رابعا: چطور شما ادعا می کنید این قضیه ای که نقل می کنید خبر نیست و واقعیته! اما واقعیتی که در زمان دفاع مقدس همه جبهه ها رو پر کرده بود و شعار معروف بنی صدر که " زمین میدیم وقت می گیریم" رو واقعیت نمی دونید؟ مفت مفت زمین و حیثیت می دیم تا ببینیم دفعه بعدی چند هزار هکتار دیگه باید بدیم...
    گزارش تمام فرماندهان و خاطرات رزمنده ها حیثیت ماست ... از کنارش ساده عبور نکنیم

چرا می خواستن زمین بدن وقت بگیرن؟ بخاطر اینکه اسرائیل داشته به ما کمک می کرده ما هم مشکلی نداشتیم ؟ این که خیلی خنده دار تره

خامسا: برادر عزیز من؛ پیشنهاد می کنم یه سری به مرکز اسناد انقلاب اسلامی بزنید و کتابهایی که تحت عنوان " تقویم تاریخ دفاع مقدس " هست رو حتما بگیرید و بخونید تا بصورت روز شمار! از وقایع و امور سیاسی و ... که اونروز ها بوده اطلاع پیدا کنید. البته اگر مرکز اسناد انقلاب اسلامی رو به اندازه بولتون های خبری امریکا و اسرائیل قبول دارید!

امر عبس اینه که ما به بولتون های خبری دنیا بیشتر از خودمون اعتماد داریم. اره اینجوری هیچ وقت به نتیجه نمی رسیم.
    ببین برادر من اگه قرار بر شناخت شهدا باشه اولا من خودم تو خونوادمون چند شهید داریم پس بنده هر چقدر باشه از شما مقرب ترم پس این چیزا رو اویزه بحث کردنتون قرار ندین.ما هم مرز نشینیم و اگه شما جنگ رو از تی وی میدیدین ما جنگرو توی خونه حس میکردیم........

دوما من ربط خیانت بنی صدر را با موضوع تاپیک متوجه نمیشوم که چه ربطی به روابط ایران السرائیل داشت؟ . اصلا متوجه هستین که تاپیک راجب چیه؟ شعار بنی صدر چه ارتباطی به قضیه موشکافی روابط اسرائیل وایران داره؟

سوما منظور من را نگرفتید و اگه پست قبلی بنده را مطالعه میکردین متوجه میشدین اولا به نیت شوم اسراییل اشاره کردم دوما همونطور که عرض کردم شما نباید انتظار داشته باشی جمهوری اسلامی اسنادی در رابطه با این موضوع فوقلعاده حساس در اختیار عموم قرار دهد. اگه شما انتظار داری من با مراجعه به مرکز اسناد به روابط ایران اسراییل پی ببرم دیگه واقعا حرفی باقی نمیمونه.

در مورد اون حرفم مبنی بر رزمنده ساده و..... بگم قرار نیست هر کی تو جبهه بوده تموم جیک و پوک کلان کشور وجنگ روبدونه ومن منظورم رسوندن همین مطلب بود.

بعد توضیح بدین که شما اخرش میگین ایران واسرائیل رابطه داشتن یا نه؟ اگه نه دلیلتون چیه؟لطفا اتهام پراکنی هم نکنین چون اول واخرش ما مردمان یک کشوریم
    ویرایش توسط M@hdi42 : 8th December 2012 در ساعت 01:18 AM

2. 3 کاربر از پست مفید M@hdi42 سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع