ببین برادر من اگه قرار بر شناخت شهدا باشه اولا من خودم تو خونوادمون چند شهید داریم پس بنده هر چقدر باشه از شما مقرب ترم پس این چیزا رو اویزه بحث کردنتون قرار ندین.ما هم مرز نشینیم و اگه شما جنگ رو از تی وی میدیدین ما جنگرو توی خونه حس میکردیم........
دوما من ربط خیانت بنی صدر را با موضوع تاپیک متوجه نمیشوم که چه ربطی به روابط ایران السرائیل داشت؟ . اصلا متوجه هستین که تاپیک راجب چیه؟ شعار بنی صدر چه ارتباطی به قضیه موشکافی روابط اسرائیل وایران داره؟
سوما منظور من را نگرفتید و اگه پست قبلی بنده را مطالعه میکردین متوجه میشدین اولا به نیت شوم اسراییل اشاره کردم دوما همونطور که عرض کردم شما نباید انتظار داشته باشی جمهوری اسلامی اسنادی در رابطه با این موضوع فوقلعاده حساس در اختیار عموم قرار دهد. اگه شما انتظار داری من با مراجعه به مرکز اسناد به روابط ایران اسراییل پی ببرم دیگه واقعا حرفی باقی نمیمونه.
در مورد اون حرفم مبنی بر رزمنده ساده و..... بگم قرار نیست هر کی تو جبهه بوده تموم جیک و پوک کلان کشور وجنگ روبدونه ومن منظورم رسوندن همین مطلب بود.
بعد توضیح بدین که شما اخرش میگین ایران واسرائیل رابطه داشتن یا نه؟ اگه نه دلیلتون چیه؟لطفا اتهام پراکنی هم نکنین چون اول واخرش ما مردمان یک کشوریم
علاقه مندی ها (Bookmarks)