دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 81 تا 90 , از مجموع 99

موضوع: مسابقه تمرینی برای مخترع شدن

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    استعدادهای برتر
    رشته تحصیلی
    تخصص=ایده پردازی +ارزیابی محصول
    ارسال تشکر
    18,873
    دریافت تشکر: 9,270
    قدرت امتیاز دهی
    11671
    Array
    حسین متقی's: پر حرف

پیش فرض پاسخ : مسابقه تمرینی برای مخترع شدن

نقل قول نوشته اصلی توسط s.e.z نمایش پست ها

سلام
    والا استدلال من دو چیزه :
    *اول شکل آیرودینامیکی سازه بر حرکت سیال تاثیر میذاره و اونو کنترل میکنه (گرمی و سردی هوا هم در واقع حرکت حجم های هوا هست)

*دوم استفاده از این شکل های ایرودینامیکی خاص در ساختمانها و قصر های هزاران سال پیش.

#در واقع برخی از معماران زمانهای قدیم از شکلهای آیرودینامیکی خاص با نسبت های دقیق و استفاده از خواص طبیعی مواد موجود در طبیعت استفاده میکردند که باعث میشده یه سیستم تهویه و کنترل دما به صورت طبیعی در آن سازه (مثلا قصر یا کتابخانه و....) بوجود بیاد بدون نیاز به هیزم و ...

نکته اینجاست که از چندین عامل استفاده میکردند.

مثلا از نوع بادهای اون منطقه ، نوع منطقه ، چشمه های آب زیر زمینی ، سفره های زیر زمینی ، خاک اون منطقه ، برخی از درختان و برخی از گیاهان ، سنگ های خاص و.... که خاصیت های طبیعی دارند که میتونند روی دما و رطوبت محیط تاثیر بذارند و از مجموع تاثیرات ،یک سیستم تهویه و کنترل دما طبیعی میساختند.(بیشتر نمیدونم)

*مثلا سی و سه پل اصفهان وقتی آب بهش نرسه ترک میخوره و وقتی آب بهش میرسه خودشا بازسازی میکنه!(خیلی جالب و عجیب)

*یکی از مساجد اصفهان به صورت تماما طبیعی صدا را نقطه ای از مسجد به نقطه ای دیگر انتقال میده بدون اینکه کسانی که در مسجد نشستند بشنوند.

*یک قبر در اصفهان هست که تماما طبیعی همیشه بوی عطر خوشبو میده (من خودم دیدمش)

*یه مسجد دیگه در اصفهان هست که در نقطه ای از ساختمانش کوچکترین صدا را در کف زمین به بزرگترین صدا در کل ساختمان تبدیل میکنه. (به طوری که نگهبان در فاصله چند متری از بیرون ساختمان میشنوه)

*یکی از اهرام مصر خواص بسیار عجیب و کاربردی به خاطر شکل آیرودینامیکی اش داره که هم اکنون دانشمندان از اون در ساخت محصولات پایدار استفاده میکنند (مثلا هندوانه های هرمی شکل ) دز اینترنت هست.

#چیزی که مهم است :1-شکل آیرودینامیکی 2- نسبت زاویه هاست که بیشتریاش در طی سوزاندن کتاب ها توسط امپراطوری ها در قرن های مختلف از بین رفته است

این چیزی بود که من میدونستم و جوینده یابنده
    شکل ایرودینامیک؟؟؟!!!
    نه اینطوریا هم نیست
    ایرودینامیک به محصولات پایدار ربطی نداره!
    گرمی و سردی حرکت حجمهای هواست؟؟؟
    شاید منظورتون چیز دیگه ای بوده!
    چون منکه نفهمیدم منظورتون از این جمله چیه
    حرفی نداریمکه!
    الان ساختمانهارو با استفاده از پنلهای 3دی که از یونولیت و مش بندی میلگردها و البته بتن ساخته شده و دیواری عایق بوجود میاد
    البته از کاغذهای بازیافتی و پشم و الیاف بازیافتی
    و پشم شیشه
    و منافذ خالی که حاوی هوا هستند
    و ............... هم استفاده میشه
    و طرحی هم دارم در این زمینه که خیلی ارزان هست و به راحتی اجرا میشه
    با نام کاغذدیواری عایق
    البته چند وقت پیش شنیدم در 8رنگ تولید شده ولی طرح بنده زیر هر طرح کاغذ دیواری ای قابل اجراست

http://news.iranema.ir/ سامانه هوشمند جمع آوری و انتشار اخبار روز ایران

2. 2 کاربر از پست مفید حسین متقی سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع