دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 60

موضوع: پیشنهاد ایران برای تفکیک جنسیتی کعبه

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    یار همراه
    ارسال تشکر
    17,332
    دریافت تشکر: 8,680
    قدرت امتیاز دهی
    15648
    Array

پیش فرض پاسخ : پیشنهاد ایران برای تفکیک جنسیتی کعبه

نقل قول نوشته اصلی توسط 312 نمایش پست ها
    رعایت تقوی برای طالب تقوی سخت نیست .شیرین هم هست.
    ایشالا این طرح برای راحتی زوار وخصوصا خانمهای مسلمون بزودی زود اجرا بشه.
    من بالشخصه از اینکه توی جایی مثل حرم امام رضا بدنم به بدن یک زائر خانم بخوره درعذابم واز کسانی که تفکیک زوار آقا وخانم رو در این مکان معنوی لحاظ کردند قلبا تشکر میکنم.
    برای خانه خدا هم میشه درساعتهای شلوغ وعده های یک ساعته مخصوص زیارت کعبه خانم ها و آقایون قرار داد که یک خانم بتونه براحتی یک ساعت بدون برخورد با دیگر زوار مرد به طواف و عبادت معنوی خودش مشغول باشه.در ساعتهای خلوت هم میشه گذاشت مثل سابق افرادهمراه با محارم خودشون زیارت خانوادگی انجام بدهند.
    ثواب زیارت خانه خدا شاید برای بعضی افراددرطول عمرشون تکرارنشدنی باشه و دلیلی نداره این افراد بابت قاطی بودن مردها وزنها نتونند براحتی از این زیارت خودشون لذت ببرند.
    این حسرت رو کسانی وخصوصا خانمهایی که نتونستند به راحتی در این مکانها زیارت بکنند بهتر میتونند بیان کنند.

یه حرف جدی و قاطع از من بشنو در این زمینه ؛ اگه بخوایم بریم مکه و ناراحت برخورد کوچولو اون هم به خاطر ازدیاد جمعیت باشه ، بهتره هیچ وقت نریم . این یه اصله ، بهتره تمام هزینه ها رو هم در بانک بزاریم تا سودش برامون بیاد . این طوری نگرانی ای از برخورد و عذاب وجدان نداریم .

یه سوال :
    شما می ری مکه تا عذاب وجدان نگیری یا میری مکه تا با خدای خودت خلوت کنی ؟ اگه برای عذاب وجدان هست همون کاری رو که گفتم انجام بده ، اگه برای دیدار با خداست بهتره به این موضوع فکر نکنی .

کائنات و دنیا قوانین خودش رو داره و اون قوانین نیازی به تغییر ندارند چون اون قوانین توسط یه خالق قدرتمند نوشته شده ، نیازی به تغییر اون قوانین توسط انسانها نیست .

2. 6 کاربر از پست مفید Joseph Goebbels سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)