واقعا چی می شه گفت !
واقعا چی می شه گفت !
" برای آنکه در زندگی پخته شویم نباید هنگام عصبانیت از کوره در برویم "
darbareye gheirate 2khtar bache nemishe nazar dad, chon tefle masum ro majburesh kardan ke in kar ro bekone.komiteye emdad ham karesh ro 2rost anjam nemide, chon budje nadare.amma bayad khedmate un duste azizi ke gofte budan 900 ro be 3 nafar bedan arz konam ke , kasi ke 900 migire khodesh zire khate faghre.pishnahade shoma aslan dorost nist.be nazaram bayad be in fekr bud ke daramadhaye mamlekat chetory milyard milyard napadid mishe
دنیا پیشرفتش را مدیون آدم های غیر منطقی است !
تقريبا اين تيكه از حرفتون رو اصلا قبول ندارم!!البته با عرض شرمندگي
فرداي هركسي تو دستاي خودشه...ميتونه يه پروتمند گند بزنه به زندگي خودش و يه فقير برا خودش بهشت بسازه!!!
يه مثال واقعيش رو ميگم كه نگيد اينا همش حرفه...بريد دوران كودكي شهيد رجائي رو بخونيد بعد دوباره به اين جمله نگاه كنيد....كسي باورش ميشه يه دستفروش بشه رئيس جمهور ايران؟؟اگه بخونيد ميبينيد ميشه!!!
ولي قبول دارم سخت تر هست!!!
تاسف باره...نه تنها تو تهران بلکه تمام ایران این وضعیتیه ... وما فقط دلامون غمگین میشه و ... میدونم که سودی درش نیست ... ای کاش![]()
دیگه عادت کردیم به این که به مشکلات فقط نگاه کنیم و یا در موردشون حرف بزنیم ولی نمیدونم کی وقت اون میرسه که یکی پیدا بشه و جوابگو باشه... ...
فاصله ای که بین فقیر و غنی هست فقط مال ایران نیس کل دنیا اینجوریه، چرا فقط بده ایران رو میگید، همه ی پولدارام که اینجوری نیستن، خیلی هاشونم کمک میکنند، دست مستمندی رو میگیرن، چرا به همه چی اینقد سیاه نگاه می کنید؟ نمیگم فقیر نداریم، کارتن خواب نداریم، بچه های بی سرپرست نداریم، همه ی اینها حقایق تلخی هس که وجود داره، ولی اگه هر کس به نوبه خودش کمک کنه خیلی بحث فرق میکنه.
یه زمان پدرم بهم میگفت به بچه هایی که برای پول ازت گدایی می کنند پول نده، پرسیدم چرا؟ گفت چون اولاً این پول تو جیب خودشون نمیره هم اینکه عادت میکنند به گدایی، اینو گفتم که بگم لازم نیس کمک فقط نقدی باشه، میتونه یه کتاب باشه، میتونه یه عروسک باشه برا یه دختر کوچولو و هزار تا چیزه دیگه.
من حرفتونو قبول دارم با تمام احترام!
آره فردای هرکسی دست خودشه...اما عده ای همیشه هستن که عدالتو بهم میزنن و آینده و فرصتهای بقیه رو از بین میبرن...مگه چند نفر میتونن شهید رجائی بشن؟!نمیگم نمیشه،میشه!ولی چند نفر؟! امید به آینده ای روشن همیشه وجود داره کسی هم نمیتونه اینو از آدم بگیره ولی قبول کنید که یه عده خیلی چیزارو به راحتی و با زیر پا گذاشتن حقوق بقیه بدست آوردن و حالا اونی که میخواد از صفر شروع کنه حالا حالاها باید سختی بکشه البته اگه تو این دور و زمونه بشه از صفر شروع کرد و شد شهید رجایی!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)