تصوير تاسف بار از فاصله فقير و غني در تهران
![]()
![]()
منبع:http://farhangnews.ir/content/8400
تصوير تاسف بار از فاصله فقير و غني در تهران
![]()
![]()
منبع:http://farhangnews.ir/content/8400
!!! MORTIMER, *tara*, .:Neda:., AaZaAdeh, ✿elnaz✿, BaAaroOoN, BIRNARDINHO, Dirya_Del, dr doctor, elinaaa, fantastic girl2, golden girl, golden3, H & A, h.jabbari, homeyra, ir2007, Joseph Goebbels, kahrupay, kamanabroo, l.ghasemi, leyli man, m.g.s.t.r, madmood, maha rezaei, mansouri1898, maytiii, mazaheri.chem, meys@m, mozhgan.z.1368, nafise khanom, natanaeal, Outta_Breathe1020, raha78, rayarasool, Rez@ee, saamaaneh, sahar-021, sahar72, SaSaMc2, sebtoshshaikh, shiny7, somayehfaridi, sunnymoon, TERRORIST, tkcivil, UniverCell, مه دوست, مهدی 313, میلاد صفری, ماه آفرید, ماری مریم, محمد ایرانی, مدیر تالار نیروی هوایی, چکامه91, نابغه, نازخاتون, نسیم بهآر, یاسمین5454, پت, yas-90, آرژين, آسمان آبی2020, آسد مرتضي, ایلین1366, ابوذر دوکوهه, ارگان, بلدرچین, روابط عمومی سایت, رضوس, زهرا قربانی, زینب وحیدیان, سمیه نجفی, سمانه بیات, سونای, علی محمد همتی
از این عکس متاثر شدم دختر بچه ای از مدرسه تعطیل شده و ........
![]()
...خدایا....
من به تو اعتماد میکنم که رمز ایمان واقعی من است...
متاسفم...
دسن مبین اسلام فقط برای یک رنگی یا برابری تلاش کرده
ولی در ایران فقط اسم اسلام بر شناسنامه ملت حک شده
من به این دختر بچه افتخار میکنم که غیرتی داره که گدایی نمیکنه
افرین فرشته پاک دامن![]()
بچه ها نه ولی به نظر من بزرگتراشون مقصرن...
خانومی که میتونی کار کنی (هرچند با حقوق کم ) واسه چی سر خیابون با بچت گدایی میکنی؟؟؟
آقایی که خونواده تشکیل دادی واسه چی میری معتاد میشی تا بچت پشت چراغ قرمز گل بفروشه؟؟؟
هیچی که به شانس مربوط نیست...
... خیلی از آدمایی که الان موفقن ارث پدری که نداشتن، شب و روز هم درس خوندن هم کار کردن
نه اینکه مث بعضی از شما ها بی سواد مونده باشن و الان از حقوق کارگری راضی نباشن .
هرکس به اندازه ی تلاش خودش نون درمیاره...
البته مورد استثنا زیاد داریم الان
بیچاره دختر بچه یا پسر بچه ای که داره جور پدرمادرش رو میکشه....
زندگي مثل دوچرخه سواري مي مونه ..واسه حفظ تعادلت هميشه بايد در حركت باشي ….
:. آلبرت انيشتين .:
زندگی صحنهی یکتای هنرمندی ماست
ما باید ببینیم برا اینا چیکار میکنیم
خدایا تو آنی که آنی توانی جهانی چپانی ته استکانی.
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست/آنقدر سیر بخند که غم از رو برود
مسلمه که با تاسف خوردن کاری پیش نمیره
باید نخبگان فکر اساسی در این باب بکنند
*کمیته امداد و سیاست های اون میتونه این مشکلو تا حد قابل توجهی برطرف کنه ولی مشکل اینجاست که افرادی که مسئول کمیته امداد هستند وظیفه شناس و متعهد نیستند لذا سیاست های کمیته امداد رو اصلا به درستی اجرا نمیکنند
*به نظرم فعلا بهترین کار در ایران موازی کردن کارهاست ، بدین شکل که به جای اینکه به یک کارمند دولتی رده پایین 900 هزار تومن بدهیم، 3 فقیر استخدام کرده و به آنها 300 بدهیم وبدین شکل حجم زیادی از فقر کاسته میشود (البته باید بیشتر از اینها روی این جور روش ها کار کرد)
*متاسفانه: در ایران تعداد نفراتی که به فکر فقرا هستند نسبت به جمعیت کل ایران مثل سوزن در انبار کاه میمونه و اکثریت به فکر ثروت اندوزی و قدرت هستند نه رضایت خدا.
*انشاء الله آن که همگان در آرزوی اویند خواهد آمد و فقر ریشه کن خواهد شد
دوستان عزیز این ماشین که در تصویر اول نگاشته شده کا از شماره اربیل عراقه فقط قیمت ش 23 میلیون ه
سلام با حرفتون موافقم اما تا جایی
به نظر من اتفاقا کمیته امداد خیلی کارشو خوب انجام میده
نمونه های زیادی از سرپرستی کمیته امداد رو دیدم و اینکه این بچه ها که میبینید مطمئن باشید خودشون (یعنی دستشون نیست ) نمی خوان زیر پوشش کمیته امداد باشن
اصولا از این بچه ها سو استفاده میشه متاسفانه خانوده هایی که یکی از والدین درگیر اعتیاد هستن باعث میشه این بچه ها این طوری کار کنند
امام حسین علیهالسلام معلم مقاومت آگاهانه است.
امام خامنه ای
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)