یار همراه
يك مقايسه بين شاخص اميد به زندگي مردم كشورمان در قبل وبعد 57 بكنيد ضرر نداردوالا اينجا يك فروم اجتماعي است و مهمان و صاحبخانه ندارد.حرف شما مثل اين مي مونه كه توي يك مسجد،متصدي مسجد بياد ادعا كنه صاحبخونه است.شفاف ميگم:به نسبت شمايي كه با رعايت نكردن مقررات, زمينه ساز دردسر براي تالار هستيد كسي مثل من كه براي تحكيم مقررات تالار حاضر به فحش خوردن هست اگر صاحبخانه بحساب نيايد حداقل مهمان بهتري است
ديكتاتوري من؟؟؟بله تو اين كشور هر روز معاني جديدي براي لغات ژيدا مي شود.از نظر من هم شما ديكتاتور و خيانتكار و ... هستيد.ولي اين حرف اعتباري ندارد.چون مثل نظر شما نظر شخصي است.اشتباه نگيريد نظرمن خفقان شما نيست اما انگاركم حافظه ايد كه ممانعتتان از نظر دادن ما يادتان نيست.به نسبت شما كه با ديكتاتوري تمام تحمل نظرات ما را نداريد تحمل نظرات شما از طرف ما ديكتاتوري وخيانت حساب ميشود؟!!
تو اين كشور هم هر حرفي كه حرف آقايان نباشد،توهين محسوب مي شود.انتقاد من اين بود كه رييس جمهور قبل از نطق به عواقب حرفهايش بينديشد تا باج ندهد.البيته اگر باج از منافع خودش بود باز سكوت مي كردم.ولي از منافع ملي و بيت المال است.وقتي تفاوت نقدسازنده بت نقد ساختارشكن را بلد نيستيدو نميدانيد چه حرفي را درچه تالاري بايد زد(وقتي نميتوانيد انتقاد منصفانه بكنيد) مجبور به اظهار فضل هستيد؟
فكر نمي كنم تا حالا كلمات توهين آميزي هم نوشته باشم كه شما دگرگون مي شويد.دگرگوني نبود حرفي زديد(مودبانه يا بي ادبانه)در همان سطح جواب گرفتيد
شما و افرادي امثال شما در يك سخنراني مقام و مسئول،منتظ مكث هستيد تا تكبير بكشيد.اگر به جاي انتظار كمي فكر كنيد،مطمئنا ترك جليه را بر سكوت،و سكوت را بر تكبير ترجيح مي دهيد.تهمت شما براي اثبات داراي مستنداتي هم هست؟ظاهراكافر همه را به كيش خودپندارد
شما خودت هم ميگي دولت بدون اشكال نيست.من هم حرفم اين است كه اين اسكالها بايد رفع شود و بزرگترين اسكال دولت ما سياست خارجي اش است.
من و امثال من اينقدر عمر نداريم كه منتظر سياست هاي بلند مدت كشور باشيم تا مزه آرامش و آزادي را بچشيم.بهتر است دولت در كنار اين سياستهاي بلند مدت به فكر عمر 40 يا 50 ساله مردم خودش هم باشد (كه 33 يال از اين عمر رفته است)
خيانت فــقـر مي آورد
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

قبل از هر گونه فعالیت در سایت به قوانین توجه نمایید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)