همه ادعاي تحمل مخالف فرضي شما همين است؟
تمام ادعاي شما در آوردن استدلال دربرابر كساني با تفكر متفاوت با شما همين است؟
اين تالار براي اين باز نشده كه شما فكر بكنيد هرچي گفتيد ديگران بايد خفه شوند وتاييدتان بكنند.براي اينكار از وبلاگهايتان ميتوانيد استفاده بكنيد.
ديكتاتور بودن شما وامثال شما از همينجا علني ميشود كه براي تفكر متفاوت با خودتان اجازه بروز نميدهيد.شكر خدا ما صاحب خانه هستيم و شما داريد برخلاف اصول مهمان بودن بر تمام مقررات اين تالار كه اهانت به مسئولين حكومتي و دولتي مملكت ممنوع هست هرچه ميخواهيد عليه افراد مرتبط با حاكميت كشور(رهبري وسه قوه ونهاد محترم كشور) بيان ميكنيد.الان كه به شما اجازه داده ميشود كه به ابراز نظر بپردازيد حرمت ديالوگ متعادل را رعايت كنيد و تحمل شرايط اظهارنظر در اين تالار را براي كساني كه شايد نظري بر خلاف شما دارند را نگهداريد.
------------------------------
در مورد اين حرف شما كه امثال اين جانب كوركورانه داريم از دولت دفاع ميكنيم من قبلا هم چند بار در اين تالار اعلام كرده ام كه براي درست كردن ابرو نبايد چشم را كور كرد.همه جاي دنيا سيستم هاي حاكم براي بهبود وضعيت كارآمدي خودشان درتلاشند ولي به مخالف برانداز خود اجازه فعاليت نميدهند.الان اعتقادات شما در راستاي اصلاح اين حاكميت فعلي كشور نيست وبيشتر به تخطئه كليت اين حكومت ميپردازد.اين اعتقادات شما درمورد هر كشور ديگري هم بود در رسانه هاي تحت قانون آن كشورها هم اجازه بروز مداوم نداشت.ولي متاسفانه در اين كشور ما شما با پز انتقادي انگار دست بالاتري داريد تا خدمتگذاران بدون ادعا.
------------------------
دولت فعلي ما بدون اشكال نيست.من وهيچ كسي از صدر تا ذيل اين ملت خودش را از اين قضيه بيخبر نميداند.دلسوزان واقعي بجاي هوچيگري رسانه اي دنبال حل وفصل اين كمبودها هستند.من وامثال من دليلي نداريم كه درجايي كه براي بهبود روحيه وامكانات نخبگان كشور ايجادشده صبح تا شب بوق سياه نمايي بزنيم. هرسخن جايي وهرنكته مكاني دارد.
------------------------
سياستهاي بلند مدت يك كشور توي يك تالار با 100نفر جوان 25ساله تعيين نميشود.جاهاي خيلي مفيدتري براي اينكار درچارت حاكميت وجوددارد وشكرخدا خيلي هم فعال است.لطفا درحد خودتان به اظهارفضل بپردازيد.

علاقه مندی ها (Bookmarks)