دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 46

موضوع: درد و دل من(به کمکتون نیاز دارم)شما اگر به جای من بودید چیکار میکردید؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    استعداد برتر سایت
    رشته تحصیلی
    مهندسی رباتیک
    ارسال تشکر
    1,660
    دریافت تشکر: 6,253
    قدرت امتیاز دهی
    1476
    Array
    * Robo milad *'s: جدید156

پیش فرض پاسخ : درد و دل من(به کمکتون نیاز دارم)شما اگر به جای من بودید چیکار میکردید؟

سلام عزیز دل
    منم 5سال پیش تست دادم قبول شدم یه قرار داد باهام بستن 2 ساله
    موقع جذب خیلی خوب بود تست تو سالن بود منم حسابی گل کاشتم اما بعد ازین که قراردادم ثبت شد 6 ماه تمرین کردم باشگاه امتیاز یه باشگاه لیگ یک رو خرید موقع تست دوباره با اینکه با مربی چن ماه تمرین کرده بودم همون مربی تست گرفت عین همین که میگی بازی فرمالیته بود اصلا نذاشتن پام به توپ بخوره واقعا تست نبود بعد از 10 دیقه بازی گفت توبرو اون ور تو اینور تو اونور تو اینور اخرشم مارو انداختن بیرون و قراردادم یه سال مونده بود بهم اجازه نمیدادن برم - 1 سال هم تو یه تیم بدون سروصدا تمرین کردمو بعدش مدت قرارداد قبلیم تموم شد و رفتم قرارداد بستم و تیم جدید رو یه دسته اوردیم بالا اما بازم موقع تست . . .
    عشقم فوتبال بود ولی الان سراغ یه ورزش دیگه رفتم - کاراته کار میکنم واقعا لذت بخشه 1 هفته نمیرم جلو داداشم وای میسم میگم بزن تو سروکلم دلم واسه کتک تنگ شده
    تو فوتبال هیچی یاد نمیگیری - مردای فوتبال که پهلوون شدن بیشتر از 2-3 تا نمیشن اما ورزشای دیگه توش نظم هست مرام هست 60 دیقه تمرینه 20 دیقه مبارزه 10 دیقه سن سی از جنگ میگه از نظم میگه از اراده میگه
    هممون اعتقاد داریم که اگه چیزی بهمون داده نشد حتما حکمتی داره واقعا به این موضوع ایمان داشته باش
    ورزشم کنار نذار
    موفق باشی

2. 12 کاربر از پست مفید * Robo milad * سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)