دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 24

موضوع: مرتد برای چه !؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر جدید
    رشته تحصیلی
    برق-الکترونیک
    ارسال تشکر
    2,240
    دریافت تشکر: 437
    قدرت امتیاز دهی
    39
    Array

پیش فرض پاسخ : مرتد برای چه !؟

نقل قول نوشته اصلی توسط جوان ایرانی نمایش پست ها
    سلام ببخشید وسط بحثتون اعلام نظر میکنم
    ولی عزیز جان درسته این دین در دوره ی جاهلیت پدید اومده و فقط هم برای عاقل کردن همون جاهلان بوده ولی در رکن این دین برای تمام مردم جهان به وجود اومده
    امروزه هر چه علم جلوتر میره پی به اسرار آیات الهی و احکام و دستوارت دینی هم میبره من به شخصه تا دو ماه پیش دلیل علمی نماز خوندن نمی دونستم اما یک محقق اروپایی به این نتیجه رسیده که انسان ها همیشه در معرض امواج قرار دارن و برای تخلیه این امواج باید پیشانی رو بر خاک گذاشت و رو به سمت مرکز مغناطیسی باشه که مکه یا همون خانه خدا دقیقا مرکز مغناطیس هست و از این جهت انسان تخلیه میشه
    میبینید حتی مسیحیان و دیگر ادیان به کاملی این دین پی بردن اما جرات بیان حقیقت رو ندارن
    و من شما رو تحسین میکنم بابت تحقیق و پرسیدن سوال اما مهم اینه که آدم با منطق و فکری باز و نقد پذیر بره جلو نه با یک دید و عقیده قبلی که اگر هر چه دلیل محکمه پسند باشه مورد توجه قرار نمیگیره
    موفق باشی گلم
    اشتباه تصور نکنید من مسایلی که در قران اومده رو کاملا قبول دارم و حتی اگه دلیلشم ندونم ونتونم توجیح کنم(جاش اینجا نیست ولی برای ذکر مثال می گم مثل قوانین ارث)چون یقین دارم هنوز برخی مسایل بر بشر پوشیده است.(همانند ذکر مثال بجای شما)ولی درمورده مسایلی که احادیثی در موردشون هست و در قران گویی به گونه ای دیگر بیان شده و در تاریخ و سیره ی پیامبر مشاهده شده که ایشان به گونه ای دیگر در مورد مسایل مشابه ان عمل کرده. ومی گویم حال شاید مرجع حدیثی که از ان برای این احکام استفاده شده بر حقیقت و واقع نباشد بحث می توان کرد.درسته؟؟و اینکه بازم تاکید میکنم من دنبال انکاره مباحثی که مطمینا چندین نفر باعقل کاملتر نشستن و تدوین کردن نیستم .من دنبال علت این مباحث و مسایلم تا به کامل شدن دینم کمک کنم.همین.
    ممنون.

2. 2 کاربر از پست مفید سمانه بیات سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع