ناراحت که نشدی ؟جواب حرف هایی بود که بهم گفتی.گرچه دیگه برام مهم نیست بقیه در موردم چی فکر میکنن.دوست ندارم عقایدم رو قربانی افکار دیگران کنم...
آخه شما میگید علم و دین جدا،ما هم میگیم جدا .تا می خوایم بحث کنیم دوباره شروع میکنید و خودتون پای دین رو میکشید وسط.ما موندیم چه کار کنیم از دست شما
اتفاقا من اساتید خیلی خوبی هم دارم ،اما بهشون انتقاد هم دارم....
به خاطر این موضوع هم که تا دلیل و مدرک نباشه هر چیزی رو قبول نمیکنید تحسینتون میکنم اما حرف آخر من رو یا اشتباه برداشت کردید یا من منظورم رو درست نگفتم یا واقعا روش علمی شما اینطوریه...
منظورم این بود که مثلا ما این موضوع رو که جهش در کروموزوم ها رخ میده رو قبول داریم ،با آزمایش هم میشه اون رو اثبات کرد.درسته؟اما همین رو میگیریم مدرک برای مساله ی خیلی بزرگتری مثل گونه زایی.که شاید هزاران مساله دیگه رو باید براش در نظر گرفت.
من میگم آره تغییر توی افراد و گونه ها رخ میده ، شما هم که تا تونستید از این مثال ها آوردید.مدرک هم براش وجود داره .اما این درسته شواهدی که در این مورد وجود داره رو بخوایم به مسائل دیگه ای عمومیت بدیم؟؟؟
من میگم این موضوع رو قبول ندارم...
فعلا فیلم رو ببینید..من خودم این نظریه رو قبول داشتم اما بعد از دیدن این فیلم احساس کسی رو داشتم که همه ی باورهاش یکدفعه زیر سوال بره ،واقعا گیج شده بودم و مغزم پر از سوال بود...
اما بعد که کم کم تحقیق کردم دیدم واقعا ایراداتی هم به این مساله وارده.
نمیخوام عقایدم رو تحمیل کنم ، فقط می خوام بعد از دیدن فیلم نظرت رو بپرسم...

علاقه مندی ها (Bookmarks)