همیشه این بحث ها رو دوست داشتم چون باعث میشه چیزهای جدید یاد بگیرم و با نظرات دیگران هم آشنا بشم .این بحث هم از اون بحث هایی بود که واقعا بهم چسبید.چون باعث شد جنبه های دیگه ی قضیه رو هم ببینم.
اما ای کاش قبل از اینکه نظرت رو در مورد فیلم و افراد اون میدادید ،فیلم رو نگاه میکردید.پس لطفا فیلم رو نگاه کنید و بعد با بی طرفی برداشتتون رو از اون فیلم بگین.چون دوست دارم نظرتون رو بدونم .کاری هم به اینکه اینجا در مورد آمریکا و آزادی بیان و تکامل چی میگن نداشته باشید.چون منم به این چیزا کاری ندارم ...
یه چیز دیگه اینکه ما اینجا داریم بحث علمی میکنیم،پس خواهش میکنم بحث رو به دین و اعتقادات افراد نکشید.
من می خواستم بحث های دیگه ای رو شروع کنم در مورد همین توهم تکامل(البته اگه ناراحت نمیشید)،اما مثل اینکه این قصه سر دراز دارد...
-------
دوست عزیز در مورد مثال هایی که در مورد مسیرهای تکاملی احتمالی زدید ،در همه ی آنها تغییرات درون گونه ای رخ میده یعنی گونه ی جدیدی ایجاد نمیشه .که باید بگم منتقدان نظریه ی داروین با این موضوع مخالفتی ندارن.
نظریه ی داروین یک نظریه ی بسیار کلی هست یعنی او تنها با دیدن تفاوت های ظاهری که بین گونه ها وجود داره نظریه ی خودش رو عنوان میکنه.بدون اینکه از عظمتی که در یک سلول منفرد وجود داره خبر داشته باشه اما واقعا یک موجود زنده به همین راحتی که داروین عنوان میکنه میتونه تغییر کنه.تغییر باید در سلول به سلول ارگانیسم رخ دهد اون هم هماهنگ با هم، نه الله بختکی طبق نظر داروین ...
------
اصلا بذار موضوع تکامل رو از اول شروع کنیم.فکر میکنم قدم به قدم پیش بریم بهتر باشه و هر بار در مورد موضوع خاصی بحث بشه...

(البته اگه ناراحت نمیشید)،اما مثل اینکه این قصه سر دراز دارد...

علاقه مندی ها (Bookmarks)