بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم
برادر عزیز اولا تا حدود زیادی بهتون حق میدم الآن توی حوزه خون من تا حد حلال بودن رفته اصلا نگران نباش چیز جدیدی نیست هر کی انتقاد کنه ممکنه براش پیش بیاد اما این مسئله جزو اون مسائل حلال کننده خون نیست
راستی بنده ربط بالا و پایین رو نفهمیدم!!
اشتباه شما همینجاست اصلا وجود نظر مخالف باعث پیشرفت اعتقاد آدم میشه تشنج زمانی به وجود میاد که بی احترامی در میان باشه.
در هر صورت اگه خواهش و تمنّای من باعث میشه برگردی به بحث و تا به یه نظر خوب مارو نرسوندی تنهامون نذاری خوشحال میشم. استدلال جوابش استدلال هست فرار نکنید از جواب دادن ضررش برای خودتونه توی جهل میمونید.
استدلال بنده برای آگاهی داشتن از هر مسئله دو راه میتونم تخیل بکنم : 1. خودت بری تحقیق کنی 2. سخن کسی که تحقیق کرده و بهش اطمینان داری بهت تا حدودی آگاهی بده
پر واضحه که اگه راه اول باشه عالیه مثلا شما در مسئله جاذبه و مقدارش خودتون آزمایش کنید و در مورد فلان اشعه خودتون و در مورد دندون خودتون ....... اما عملا در مورد همه مسائل غیر ممکنه چون عمر انسان اقضای چنین چیزی رو نمیکنه به همین دلیل اکثر دانشمندا همه چیز رو خودشون امتحان نمیکنن بلکه به حرف دانشمندای دیگه اعتماد میکنن
مثلا آیا بنده خودم روی سیگار تحقیق کردم و به این نتیجه رسیدم که ضرر های بسیار زیادی داره یا تقلید کردم؟ جواب : تقلید کردم
اما اون عرض بنده در مورد همه علوم بود به گونه ای که علم پیدا کنی اما در مقام عمل یک گزینه هم اضافه میشه اونم احتیاطه یعنی شما دو عالم سراغ دارید که میگن سیگار خیلی ضرر داره و دو عالم منکر ضرر هستند ولی ادعا هم ندارند که فایده هایی داره که قابل جبران با غذا و .... نیست
اگه شما انسان محتاطی باشید سعی میکنید سیگار نکشید چرا که احتمال این که ضرر داشته باشه هست.
حالا اگه میشه شما به سخن بنده انتقاد کنید اگر هم تایید میکنید بفرمایید که مورد قبولتون هست نه این که با وجود سوال از بحث طفره برید اگه سوالی دارید بپرسید شما که نخبه هستید میدونید که جهل خیلی بدتر از سوال کردنه.
ادامه دارد ......
علاقه مندی ها (Bookmarks)