ببخشید یه چند تا سوال برام پیش اومده بود گفتم با هم بپرسم سوالا به هم ربطی ندارند و ممنون میشم
اگه جواب بدید
1-چرا قند ها مثل گلوکوز و فروکتوز و ... بصورت حلقوی وجود داره و ساختار زنجیره ای ندارد؟
2-از کجا فهمیدن در آب خالص در دمای 25 درجه ثابت خود یونش آب 10^-14 است؟
3-چرا درجه خلوص یک اسید حداکثر برابر جرم مولی اون هست مثلا برای سولفوریک اسید 98 یا برای
نیتریک اسید 63؟
4-دلیل تغییر رنگ شناساگر های مثل فنول فتالئین دقیقا به خاطر چیه؟
5-دلیل ناپایداری پیوند پروکسید دقیقا به خاطر چیه؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)