چرا اتفاقا این مطلبی که نوشتم " 20% نشاسته آمیلوز هست و محلول در آب و بقیه یعنی80% آمیلوپکتین هست و نا محلول در آب "
نشون دهنده ی این هست که نشاسته در آب حالت سوسپانسیون داره ...
چون اگه 100% حلال بود ، نتیجه ی ترکیب نشاسته در آب ، یک محلولِ شفاف بود
و اگه 100% نامحلول بود ، نتیجه ی ترکیب نشاسته در آب ، یک مخلوط بود که دو فاز دارن ، مثلِ ترکیب روغن و آب
خب این رو هم بالا جوابش رو دادم اما از جهتِ آمیلوز نوشتم ....
ببینید
این قائده رو قبول داریم :: قطبی در قطبی و ناقطبی در ناقطبی حل می شود .
آب قطبی هست _ آمیلوز قطبی هست _ آمیلوپکتین ناقطبی هست _ یون تری یدید قطبی هست _ ید ( I2 ) ناقطبی هست .
ید در آب به شکلِ یون تری یدید در میآد ، پس یدِ خالص در آب نداریم ....
گفتیم یون تری یدید هم قطبی هست پس بنابراین تنها می تونه وارد آمیلوز بشه
قابل درک بود ؟
فک نمی کنم داشته باشیم ، به چه علت می گید که داریم ؟! نمی تونم برای این گفته تون واکنشش رو تصور کنم
چه واکنشی براش در نظر می گیرید شما ؟
خب تا اون جایی که یادم هست ، تو آزمایشگاه های تجزیه مون هم استادیمون همیشه تاکید می کردن که ید در آب به صورت تری یدید هست ...








فک نمی کنم داشته باشیم ، به چه علت می گید که داریم ؟! نمی تونم برای این گفته تون واکنشش رو تصور کنم 
پاسخ با نقل قول


علاقه مندی ها (Bookmarks)