معماي تخم مرغ فروش ميليونر شخصي تخم مرغ را دانه اي 700 ريال خريد و دانه اي 500 ريال فروخت و سرانجام ميليونر شد! چطور چنين چيزي ممكن است؟!
فـــــــــکر کنمکـــــــه احتمالا ! خیلی بیشتــــــــر ثروتــــمند بوده ... مثلا میلیاردر یا بیلیونــــر!!!
بعد با این کار ضــــــــرر کرده خب شده میلیونر!!!
درستـــــه!!؟![]()
رنگین کمونِ 6 رنگ
-----------------------------
سوالات مربوط به بخش هنر و شهرسازی
با ما در ارتباط باشید
معماي رنگهابا توجه به راهنمائي هاي زير مشخص کنيد که هر رنگ در کدام خانه از جدول قرار دارد؟
راهنمايي ها:
1- زرد و نارنجي مجاورند در حالي که قرمز و مشکي مجاور نيستند.
2- خانه شماره 3 يکي از رنگ هاي مقابل است: سفيد ، سبز ، آبي ، قرمز ، خانه 5 سفيد و بنفش نيست.
3- بنفش و نارنجي در يک ستون هستند در حالي که زرد و مشکي همانند سبز و آبي در يک ستون نيستند.
4- شماره خانه هاي سفيد و صورتي متوالي است ولي خانه ها مجاور نيستند.
5- اختلاف شماره خانه هاي قرمز و زرد کمتر از 3 است. اختلاف شماره خانه هاي سفيد و آبي بيشتر از 3 نيست. همچنين اختلاف شماره خانه هاي قرمز و آبي بيشتر از 2 است.
6- سبز که در مجاورت صورتي است در خانه اي با شماره فرد قرار گرفته. قر مز و زرد در يک رديف قرار ندارند.
7- شماره خانه با رنگ آبي از سبز بيشتر است.
چوب کبریتش بی خطره ....؟
خطرناک نباشه
من میگم شما جابه جا کنین![]()
كوچك باش و عاشق ... كه عشق ، خود ميداند آئين بزرگ كردنت را...
رنگین کمونِ 6 رنگ
-----------------------------
سوالات مربوط به بخش هنر و شهرسازی
با ما در ارتباط باشید
متاسفانه سرعت اینترنت انقدر پایینه نمیتونم عکس رو ببینم
تو را به جای همه ی کسانی که نشناختم دوست می دارم تو را به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست می دارم
زندگانی نردبانی اهنیست.عاقبت این نردبان افتادنیست.احمق است ان کس که بر بالا نشست.استخوانش سخت تر خواهد شکست
اگه منظورتون از ردیف و ستون قطر اصلی و فرعی نباشه ؛ اینطوری نمیشه
قرمز8 سفید3 آبی5
نارنجی9 زرد7 بنفش6
صورتی سبز1 مشکی4
پروردگارا هر که را عقل دادی ، چه ندادی و هر که را عقل ندادی ، چه دادی ... (خواجه عبدا...)
121
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)