معماي تخم مرغ فروش ميليونر شخصي تخم مرغ را دانه اي 700 ريال خريد و دانه اي 500 ريال فروخت و سرانجام ميليونر شد! چطور چنين چيزي ممكن است؟!
یار همیشگی
دوست آشنا
فـــــــــکر کنمکـــــــه احتمالا ! خیلی بیشتــــــــر ثروتــــمند بوده ... مثلا میلیاردر یا بیلیونــــر!!!
بعد با این کار ضــــــــرر کرده خب شده میلیونر!!!
درستـــــه!!؟![]()
رنگین کمونِ 6 رنگ
-----------------------------
سوالات مربوط به بخش هنر و شهرسازی
با ما در ارتباط باشید
یار همیشگی
یار همیشگی
معماي رنگهابا توجه به راهنمائي هاي زير مشخص کنيد که هر رنگ در کدام خانه از جدول قرار دارد؟
راهنمايي ها:
1- زرد و نارنجي مجاورند در حالي که قرمز و مشکي مجاور نيستند.
2- خانه شماره 3 يکي از رنگ هاي مقابل است: سفيد ، سبز ، آبي ، قرمز ، خانه 5 سفيد و بنفش نيست.
3- بنفش و نارنجي در يک ستون هستند در حالي که زرد و مشکي همانند سبز و آبي در يک ستون نيستند.
4- شماره خانه هاي سفيد و صورتي متوالي است ولي خانه ها مجاور نيستند.
5- اختلاف شماره خانه هاي قرمز و زرد کمتر از 3 است. اختلاف شماره خانه هاي سفيد و آبي بيشتر از 3 نيست. همچنين اختلاف شماره خانه هاي قرمز و آبي بيشتر از 2 است.
6- سبز که در مجاورت صورتي است در خانه اي با شماره فرد قرار گرفته. قر مز و زرد در يک رديف قرار ندارند.
7- شماره خانه با رنگ آبي از سبز بيشتر است.
کاربر جدید
چوب کبریتش بی خطره ....؟
خطرناک نباشه
من میگم شما جابه جا کنین![]()
كوچك باش و عاشق ... كه عشق ، خود ميداند آئين بزرگ كردنت را...
دوست آشنا
رنگین کمونِ 6 رنگ
-----------------------------
سوالات مربوط به بخش هنر و شهرسازی
با ما در ارتباط باشید
دوست آشنا
متاسفانه سرعت اینترنت انقدر پایینه نمیتونم عکس رو ببینم
تو را به جای همه ی کسانی که نشناختم دوست می دارم تو را به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست می دارم
زندگانی نردبانی اهنیست.عاقبت این نردبان افتادنیست.احمق است ان کس که بر بالا نشست.استخوانش سخت تر خواهد شکست
کاربر جدید
اگه منظورتون از ردیف و ستون قطر اصلی و فرعی نباشه ؛ اینطوری نمیشه
قرمز8 سفید3 آبی5
نارنجی9 زرد7 بنفش6
صورتی سبز1 مشکی4
پروردگارا هر که را عقل دادی ، چه ندادی و هر که را عقل ندادی ، چه دادی ... (خواجه عبدا...)
121
دوست آشنا
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)