ایشالله خدا همه مریضا رو شفا بده
أَمَّن يُجِيبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَيَكْشِفُ السُّوءَ
ایشالله خدا همه مریضا رو شفا بده
ما براشون دعا مي كنيم و از خداوند مي خوام كه شفاي كامل به ايشون عنايت فرمايند
مي گويند
http://njavan.com/forum/vbfavorites....ntry_id=173703
بیشتر آدم ها زمانی نا امید میشن که چیزی به موفقیتشون نمونده..در یک قدمی پیروزی دست از تلاش بر می دارند...آنها در دقیقه آخر تمامی امید خود را از دست میدهند..یک قدم مانده به خط پایان و پیروزی
ان شائ الله خداشفاشون بده
از همه دوستان خوبم كه برام از يك دوست بيشتر بودند و در همه لحظات سخت در كنار بودند از صميم قلب درود مي فرستم و اميدوارم هميشه سلامت و پيروزي با اونا همسايه باشد.
از سه تا از دوستام كه در همه مراحل وفات پدربزرگ عزيزم در كنارم بودند و باعث قوت قلب من بودند هزاران بار سپاسگزاري ميكنم خيلي خوشحالم شما رو دارم و هزار مرتبه خدا رو شكر ميكنم.
از همه كساني كه با من همدردي كردند و تسليت گفتند كمال تشكر رو دارم و براي همگي سلامتي رو از خدا بزرگ و بخشنده خواستارم.
انشاالله هرچه زودتر خوب بشن و خداوند شفای عاجل عنایت کنه
راستش پدربزرگم ميخوام بدوني كه دلم برات خيلي تنگ شده و الان به سختي دارم بعض خودم رو از نبودت فرو به گلو ميدم.....
پدربزرگم ي جانباز شيميايي با بدني پر از تركش هاي جنگ تحميلي مردي كه افتخارش حضور در عمليات ازادي سازي خرمشهر بود و بارها و بارها اين موضع رو با شعف زياد تعريف كرد و حالا او نيست...چقدر بدون تو سخته....همه چيز خيلي دردناكه.....پدربزرگ عزيزم الان پلاك جنگت اويزون در گردن من و خاطرات تو داره منو به سختي اذيت ميكنه....نبودت برام خيلي سخت شده....ايرانت رو بسپار به من ...تو اداي دين كردي و حالا اين منم كه از ايرانت حمايت ميكنم.....برو ارام بخواب كه من بيدارم.....درود بر تو...
ميدونم ديگه از دست اون سرفه هاي شيمياي و از تركش هاي تو بدنت راحت شدي پس الان ديگه ارام باش و بخواب كه من فرزندت با چشمان خونين از رفتن تو بيدارم....و به شرافتم قسم ميخورم كه ايران تو رو بر چشمانم نگه دارم.
روح و يادت گرامي
شهادتت مبارك
![]()
آره
حتما الان پیش دوستانی که زودتر از خودش پرواز کرده بودند آروم گرفته
و خوشحاله که با همرزم هاش همنشین شده
دوستانی که در کنار اونها بود که خودش رو شناخت، امامش رو شناخت، وظیفه اش رو شناخت و الان در کنار اونهاست...
انشا الله در سایه رضای الهی از بهترین نعمتهای بهشتی بهره مند باشند
و خداوند هم به تمام بازماندگان و شما دوست عزیز صبر جمیل عطا کنه
الهی آمین
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)