ما هم نخواستیم در میانه ی راه دستکاری کنیم. ما می گیم همون اول کاری روش انجام بدیم که در میانه ی راه تغییر کنه در ضمن نمی تونید بی معنیه هر کاری شدنیه فقط باید روش فکر و تامل بشه.دوست گرامی فرکانس موج چیزیست مربوط به منبع و شما نمی تونید اون رو در میانه راه دستکاری کنید
همهی این چیزهایی که شما می گین دقیقا همون چیزیه که ما آدما اونو تبدیل به قانون کردیم. چه بسا بشه این قانون رو نقض کرد.اگر فرکانس رو به ناحیه ای ببرید که برای گوش انسان قابل شنیدن نیست در کنار منبع هم قابل شنیدن نخواهد بود در واقع فرکانس یک موج شناسه اون موجه اگه تغییرش بدید دیگه اون قبلی نیست و یه چیز دیگست
آره گاهی وقتا راه حل سادست مثلا واسه جلوگیری از بحث یه راه ساده وجود داره اونم اینه که شما بیخیال این تاپیک بشی که می دونم نمی شی (چشمک).سرعت انتشار موج در هوا چیزی حدود 340 متر بر ثانیست و این سرعت در محیط های مختلف تغییر خواهد کرددر واقع باید به این نکته توجه کنید که صوت از نوع امواج مکانیکیست و برای انتشار نیازمند محیط مادی یعنی برای این که بتونید تضعیفش کنید باید انرژی ای رو که از منبع گرفته ازش بگیرید فکر کنم شما مجبور باشید محیط رو تغییر بدید مثلا اتاقتون رو در یک لایه خلأ قرار بدید مثلا تو دیوار یک لایه خلأ تعبیه کنید اینجوری صدا اصلا نمی تونه از لایه خلأ بگذره و به بیرون نفوذ کنه(گاهی وقتا راه حل سادست)
از این تحلیل بسیار ذت بردم. حالا به نظرتون چطور می تونیم از این شیوه واسه به هدف رسیدنمون استفاده کنیم؟با سلام.
دوستان همیشه در نظر داشته باشن که
از بیرون گود و در رابطه ی معکوس یه نگاهی همیشه به یک رویداد داشته باشن.
اینجوری زودتر نتیجه میگیرین.
مثال:
وقتی ما میتونیم با عدسی نور رو متمرکز کنین
احتمال اینکه بتونیم با روشی مشابه نور رو باز کنیم خیلی زیاده.
یا وقتی با موتور الکتریکی، الکتریک رو به مکانیک تبدیل میکنیم
با روشی نزدیک به اون مثل دینام میتونیم مکانیک رو به الکتریک تبدیل کنیم.
به نظر من یه روش برای کاهش برد صوت استفاده از دیافراگم بسته و تمرکز موج در کانون مورد استفاده میتونه باشه.
حتماً دوستان میکروفن های فکوس دار در دوربینها رو دیدن.
که صدای نزدیک به فکوس عمق میدان را بیشتر از صدای نزدیک به دوربین خارج از فکوس عمق میدان دریافت میکند.
فکر میکنم با مکانیزمی تقریباً شبیه به اون میتونیم صدا را در شعای مورد نظر متمرکز کنیم.
می شه بیشتر توضیح بدی؟سلام دوستان
البته یه مهندسه تازه کارم ولی چیزی که به نظرم اومد این بود که گفتم:امیدوارم مفید باشه
خب از بین بردن موج انرژی زیادی می خواد اما میشه مثلا در مورد موسیقی کاری کرد که با چند تا مبدل فرکانسی فرکانس سیگنال خروجی از اسپیکر طوری تضعیف بشه که بعد از برد معینی زیر فرکانس شنیداری انسان برسه و دیگه صدایی شنیده نشه یا مثلا شاید بشه این مبدلا رو تو یه برد معین کار گذاشت که سیگنال های اطراف رو دریافت کنه و فیلتر کنه
خب آیا اینجوری می شه کاری کرد که صوت تا یه شعاعی شنیده شه و بعدش شنیده نشه؟ من فکر می کنم تا الان فقط تونستن کلا یه موجی رو با این روش مسدود کنن, نه اینکه تا یه جایی شنیده شه و بعدش نشه.سلام
فكر دكتر ساسا خوبه و فك كنم عملي بشه .
اما به نظر من ميشه از فيلتر كردن امواج جلوي انتشارو گرفت همانطور كه آقا مجتبي گفتن كه بعضي شركت ها در حال ساخت دستگاهي هستند .
همانطور كه مي دونيد اگر ما امواجي معكوس امواج توليدي ، توليد كنيم هم ديگر را خنثي مي كنن يا اگر امواجي با دامنه هاي متغيير ايجاد كنيم قدرت اون امواج شدت پيدا مي كنم و جمع اون دو موج با هم هست حالا با تعريف صداي موسيقي به دستگاه ، امواج قرينه اونو با قدرت بيشتر اگر توليد كند ديگر ما صدايي نمي شنويم حالا اگر اين مبدل را برون اتاق بزاريم هيچ صدايي شنيده نميشه.

علاقه مندی ها (Bookmarks)