ممنون از نظراتتون
ااین ایده تازه به ذهنم رسید اما چون وقت کافی رو واسه تحقیقات گسترده و همچنین علم کافی رو تو زمینه ی موج ندارم یه جورایی بیخیالش شدم تا برنامه ریزی کنمو وقتمو واسه تحقیقات و مطالعه بازتر کنم.
حالا در مورد افکارم کمی توضیح می دم.
امواج صوتی با یه سرعتی تو محیط اطرافمون پخش می شن. وقتی از بلنگوی اسپیکر صدایی خارج می شه اولین مورد اینه که توی فرکانسیه که گوش ما می تونه اونو بشنوه یعنی کمتر از 20 هرتز و بیشتر از 20 کیلوهرتز نیست. خب حالا طبق گقته ی امیر جان وقتی فرکانس دستکاری بشه برد هم تغییر می کنه. حالا اگه ما بتونیم دستگاهی بسازیم که قبل از خروجی قرار بگیره و بتونه کنترل موج رو در اختیارش بگیره بالطبع می تونه با فرمانی که ما بهش می دیم طبق نظریه ی من که الان توضیح می دم کنترل موج و فرکانس رو به اختیار ما بزاره. حالا مهم اینه که چطور باید موجی رو که دیگه فرستاده شده کنترل کرد. پس بهترین کار اینه که قبل از اینکه منتشر بشه روش تغییری انجام بشه که سرانجام نتیجش بشه اونچیزی که ما می خوایم.
حالا اون نظریه چیه؟ به فرض ما می خوایم صدامون توی شعاع x متری شنیده شه و بعد از اون دیگه شنیده نشه. حالا اگه سرعت موجمون توی هوا y باشه ما می تونیم حساب کنیم که این موجمون توی چه زمانی بعد از ارسال به شعاع x متری می رسه و ازش عبور می کنه. (مثلا اگه سرعت صوت 340 متر بر ثانیه باشه این صوت توی 8.8 میلی ثانیه از شعاع 3 متری می گذره)
حالا اگه بشه کاری کرد که فرکانس این موج 8.8 میلی ثانیه بعد از ارسال اونقدر کم یا اونقدر زیاد بشه که گوش انسان قادر به شنیدنش نباشه ما موفق می شیم صدامون رو توی شعاع 3 متری محدود کنیم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)