دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 574

موضوع: درمانگاه عمومی نخبگان

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر فعال سایت
    رشته تحصیلی
    ارشد ژنتیک ،کارشناسی میکروبیولوژی
    ارسال تشکر
    25,976
    دریافت تشکر: 13,088
    قدرت امتیاز دهی
    24670
    Array
    سونای's: جدید81

پیش فرض پاسخ : درمانگاه عمومی نخبگان

نقل قول نوشته اصلی توسط jwst نمایش پست ها
    سلام یه سوال خیلی مهم داشتم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

من حدودا ۲ سالی میشه که دوره نافم درد میکرد من باهاش کنار اومدم تا رسیدم به الان... درد شدید زیر دنده راست من گرفت و رفتم به بیمارستان
    بیمارستان هم یه سری آزمایش خون و سونوگرافی از کل شکم و مثانه گرفتند گفتند همش OK و من روزه بعد به یه متخصص گوارش مراجعه کردم
    آقا دکتر دستور دادند که رادیولوژی عکس روده بگیرم با باریم انما... اونم انجام دادم ... الحمدالله سالم و همه چی خوبه و دکتر فقط قرص امپرازول برام نوشت با یه سری ملین...
    من هنوز درد دارم البته یه وقتهایی که شکمم خالیه دردی در کار نیست ولی تا غذا میخورم دردها میاد سراغم و به شدت یبوست هم دارم...
    به دکتر گیاهی مراجعه کردم گفت خم روده بزرگتون خیلی زیاده و باعث میشه این دردها بیاد سراغت... باید ورزش کششی کنی !!!!!!!‌

واقعاْ نمیدونم چیکار کنم !‌ یک راهی به من پیشنهاد بدید یعنی ورزش کنم دردام خوب میشه ؟
    سلام دوست عزیز

خب خداروشکر که همه چیز سالمه

درد دور ناف یکی از علایم آپاندیسیت میتونه باشه اما چون شما نزدیک دوسال!!!! هست که این درد رو دارین بنابراین آپاندیسیت رد میشه.

اگر موارد از طریق پزشکتون بررسی شده که خب مشکلی نیست ...
    واسه یبوست هم غذای پرفیبر . سبزی غلات و نان و کلم و هویج خام ! هلو شفتالو ....مصرف کنید توو غذا روغن زیتون استفاده کنید! آب بنوشید
    حتما به روزهاتون دقت کنید!! ببین این درد به دنبال کدوم غذا یا نوع زندگیت در اون روز اومده! و اونا رو رعایت کنید
    ورزش بله خیلی موثر هست البته نه ورزش سنگین ها!!! مثلا پیاده روی اصولی!!! یا نرمش و ...

آهان راستی یه چیز مهم این که برای یبوستتون از دارو استفاده نکنید!! نمیدونم قبلا استفاده کردید یا نه! مثلا سیلاکس و اینا که میدن یروز عیبی نداره! اما دفعات ِ استفاده که میره بالا روده عادت میکنه! و به نوعی تنبل میشه ! و اون حرکتی رو که باید داشته باشه نداره در نهایت هم این یبوست برا آدم میمونه!!! شاید هم یبوست برای استفاده ازین دارو ها هست اگر استفاده کردین قبلا

پس سعی کنید از غذاهای مسهل استفاده کنید و پیاده روی و نرمش... تا یبوست حل بشه و به امید خدا درد شکم و ناف هم همینطور...
    اگر نشد باید به متخصص داخلی مراجعه کنید تا شمارو حضوری معاینه کنن و ببین مثلا دچار بیماری روده تحریک پذیر ، دیوتیکولیت و ...هستین یا نه!
    سلامت و سربلند باشید ..آمین

ستاره ها نهفتم در اسمان ابري
    دلم گرفته اي دوست، هواي گريه با من

2. 7 کاربر از پست مفید سونای سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع