سلام خدمت دوست عزیز و بزرگوار که زحمت میکشن
دوست عزیز بنده شمارو دعوت میکنم که یه بار دیگر این مقاله را بخونین مخصوصا قسمت اول. در این مقاله بنده چندبار تاکید کرده ام که این مقاله نوشتۀ یه نفر دیگه است و قضاوت هرکس به عهدۀ خودش است.و اینکه دوست شما چه نظری داشتند قابل احترام است و هرکس بهتر است شجاعت این را داشته باشد و نظراتش را با واقعیت پیوند دهد و ارائه دهد و شما هم بهتر است دوست عزیز با دقت مطالعه کنین تا سوتفاهم نشود.اینجا بخش ادبیات است نه بخش مذهبی. این مقالۀ بنده نیست پس حرفای بنده نیستن و هدف فهمیدن حقیقت است که بنده تحقیق کردم و نظراتم رو خواستم دیشب بذارم که منصرف شدم. پس عبدالله چیزی بر این مقاله و منابعش اضافه نکرده و بلکه خیلی از جاهای مقاله رو حذف کرده تا توهین نشود. و باز برداشت هرکس برعهدۀ خودش است و در پیشگاه خدا مسئول است. تحقیقات بنده که اینجا آورده نشده است و این مقاله ای است از یک محقق دیگر که به آن چندین بار اشاره شده است و بنده تعجب میکنم که دوستان چطور این مقاله را به بنده نسبت میدهند اونم با این همه تأکیدی که به آن شده است.افتخار بنده به 14معصوم است و راه آن نه افراد دیگر. انشاالله دوستان بیشتر و دقیقتر پستها را مطالعه میکنن تا سوبرداشتها و اشتباه های فاحش پیش نیاد و در حضور خدا شرمنده نمیشوند .انشاالله
علاقه مندی ها (Bookmarks)