دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 187

موضوع: صندلی داغ با حضور آقای ریپورتر (دی جی مهدی )

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کـــــــاربر فــــعال
    رشته تحصیلی
    مکانیک سیالات
    ارسال تشکر
    13,156
    دریافت تشکر: 21,945
    قدرت امتیاز دهی
    56321
    Array
    ریپورتر's: خوشحال2

پیش فرض پاسخ : صندلی داغ با حضور آقای ریپورتر (دی جی مهدی )

نقل قول نوشته اصلی توسط F a t i m a نمایش پست ها
    1/ واقعاً این آبمیوه هایی که من درست کردم دادی مصطفی خورد ؟! شاید من چیزی توش زیخته بودم ؟! اگه من دیگه برات دست به پخت زدم !!!!!؟!؟!:من که عمرا بدم کسی بخوره مصطفی ابمیوه ها رو غصب کرد ای رژیم غاصب ابمیوههر چی بود بهش ساخت
    2/ پس چرا میگی اصلاً طرف خوراکی های غیر بهداشتی نمیری ؟! در حالیکه در دربند همش باید به زور ازین خوراکیا دورت کرد ؟!:خب اونجا غیر بهداشتی نیست اصلا غیر بهداشتی چیه مگر دربن غیر بهداشتی هم داره همش استاندارد جهانی داره

خب نون و پنیر بخور بجای اینا !!!!! به نظرت بهتر نیست ؟!:من برم کوه اینهمه بار و بندیل اونوقت نون پنیر بخورم خب خونمون بود دیگه نیاز نبود برم اونجا بخورم

اومدم شماره 1 و 2 بذارم دیدم وقت میگیره بی خیال شدیم :همینه دیگه هی چی میکشیم از این تنبلی استکبار هست

به نظرت به این خاطر که تو کیفم همیشه پاستیل هست ، کیفم رو نمیزنن ؟! یا اینکه میدونن توش هیچی پیدا نمیشه جز تنقلات ریزه میزه ؟!:من شنیدم دزدها جدیدا دستگاه اسکن خوراکی جات دارن سریع شناسایی میکنن میدزدن

مگه چشات برق داره ؟! مگه میشه چشم هم برق داشته داشته ؟! ما رو دچار برق گرفتگی نکنی ؟! :اره خیلی برق میزنه و شر بودن تابلو میشه.نه برقش بی خطر هست فقط ویران میکنه

خداوکیلی بچه ی آروم تر از من سراغ داری ؟!:اره خودم

بهترین شاعر از نظر شما ؟!:اول شهریار بعدش مولانا
    الانه چی گفتی ؟! راه های خودکشی رو نشون ملت دادی ؟!:خوبه دیگه مگر بده کلی مشکلات رو حل کردم

دوباره حرف خودش رو میزنه !!!!! دارم میگم یه بار این خرما با ماست رو امتحان کن ! خوشمزه هست !!!! ضرر نمی کنیا !!!!؟:ببین باشه ولی میدونم بدم میاد اخه معلومه ضایع میشه

اگه من سوسولم پس چرا شما خرما با ماست رو امتحان نمیکنی بعد نظر بدی ؟! من که اول امتحان میکنم بعد نظرمو میگم ؟!:خب سوسولا از اینا میخورن
    ولی چشم امتحان میکنم
    آزمایشات روی حیوانات که نمیشه شکنجه ؟! میشه به نظرتون ؟!:نه نمیشه بهش میگن کنجکاوی علمی
    با این حساب من که این همه حشره ها رو از انواع مختلف موشکافی کردم الانه باید در چه حس و حالی باشم ؟!:الان شما به عنوان مادر زیست شناسی هستی

حواس پرتی کجا بود !!!! سایتتون داغونه به خاطر این سرعتش !!!!؟:نه خب منتظریم بره رو سرور اصلی جالب اینه اماده هستا این مسئولش تنبل هست هنوز منتقل نکرده یعنی من به شخصه میکشمش

نا له پنداشت که در سینه ی ما جا تنگ است

رفت و برگشت سراسیمه که دنیا
    تنگ است

2. 2 کاربر از پست مفید ریپورتر سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)